Zeit – gleznaina atpūta ķiveru fabrikā

Zeit ir vieta vēsturiskajā Kasku cehā (ķiveru fabrika), kur svinēt svētkus, apmeklēt koncertus, rīkot seminārus, relaksēties pēc aktīvas atpūtas un vienkārši baudīt gleznaino Līgatnes ainavu.
Tīklu parks, koncerts zem klajas debess izcilu mākslinieku sniegumā, mākslas telpa, kafejnīcas gardumi un pasakaini skaista daba – tāda ir atpūta Zeit Līgatnē.

FOTO: Publicitātes foto

Tīklu parks, koncerts zem klajas debess izcilu mākslinieku sniegumā, mākslas telpa, kafejnīcas gardumi un pasakaini skaista daba – tāda ir atpūta Zeit Līgatnē.

Zeit atpūtas zonā pieejama tvaika pirts un mitrā sauna, bet nakšņošanai pieejami mūsdienīgi apartamenti un viesnīca, kurā katrs numuriņš ir pilnīgi citāds – ar savu unikālo stāstu un telpas tēlu. 

Zeit ir draudzīgs arī ģimenēm ar bērniem. Mazākajiem apmeklētājiem te pieejama plaša rotaļu telpa, bet tīklu parkā visa ģimene var izbaudīt neatkārtojamu brīvības sajūtu 4–7 metru augstajos tīklu labirintos!
Kamēr vieni pa tīkliem, citi jau pie ēdamrīkiem. Blakus tīklu parkam ikviens var rāmi atpūsties uz terases, baudīt Zeit kafejnīcas piedāvājumu, mākslas telpu un skatu uz Līgatnes vēsturisko ciematiņu.

Svarīgi!

Zeit ir draudzīgs arī četrkājainajiem viesiem, tāpēc savu mīluli droši ņem līdzi. 

Kur mūs atrast?

GPS koordinātes: 57.2360; 25.0378
Adrese: Gaujas iela 4, Līgatne, Līgatnes novads
Tālr.: 00371 25779944
E-pasts: info@zeit.lv
FB/hotelzeit
www.zeit.lv

 

Zeit īpašie piedāvājumi

Aicinām apmeklēt arī mūsu internetveikalu
https://zeit.lv/precu-kategorija/ipasie-piedavajumi. Te iespējams iegādāties īpašos piedāvājumus ģimenēm par patiesi draudzīgām cenām.

 

Baudi kultūru Zeit!

Jūlijā ar koncertu pie mums uzstāsies tādi tautā iemīļoti mākslinieki kā Olga Rajecka, ģitāras virtuozs Mārcis Auziņš un grupa Musiqq.
Sīkāka informācija par koncertiem un biļetes pieejami šeit:
https://zeit.lv/precu-kategorija/koncerti

Turklāt pagalmā piektdienās atkal baudāmi bezmaksas mūzikas vakari. Pirmais no tiem klausāms jau 18. jūnijā, kad muzicēs iemīļots draugs Kārlis Kazāks ar Undīni Balodi.