Pirmajā skolas nedēļā pirmklasniekiem ieeja Dabas muzejā par brīvu

Latvijas Dabas muzejs, sagaidot skolas gada sākumu, aicina izmantot Dabas muzeja īpašos piedāvājumus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jaunā mācību gada pirmajā nedēļā, no 1. līdz 8. septembrim, muzejs dāvinās bezmaksas apmeklējumu visiem pirmklasniekiem, savukārt pirmajās divās septembra dienās, 1. un 2. septembrī, šo atlaidi piemērosim arī viņa ģimenei! Zinību dienā, 2. septembrī, apmeklētājus muzejā sagaidīs un radoši darboties aicinās pedagogi. Kopīgi tiks risināti dažādi atjautības uzdevumi un pirmā skolas diena iemūžināta interesantās fotogrāfijās. 

Lai muzeja apmeklējumu šajā svētku laikā padarītu aizraujošāku, no 1. līdz 8. septembrim ģimenēm piedāvās tematisku uzdevumu grāmatiņu „Zinātkārais lapsēns”. Tā palīdzēs noskaņoties jaunajam mācību gadam, jo rosinās rakstīt un skaitīt, vērot un atrast atbildes uz dažādiem jautājumiem. Šī aktivitāte būs piemērota ģimenēm ar pirmsskolas un sākumskolas vecuma bērniem. 

Dabas muzejs būs atvērts arī pirmdien, 2. septembrī, un otrdien, 3.septembrī! Šajās dienās apmeklētājus gaidīsim no plkst. 10.00 līdz 17.00. Savukārt nedēļas otrajā pusē, no 5. līdz 8. septembrim, aicinām apskatīt krāšņo rudens puķu – dāliju – izstādi. 

Reklāma
Reklāma

Aicinām skolēnus arī šajā mācību gadā apmeklēt muzeja ekspozīcijas, izstādes un pasākumus, lai uzzinātu par Latvijas un pasaules dabu, gūtu jaunus iespaidus, kā arī pilnveidotu un nostiprinātu skolā gūtās zināšanas!

Plašāka informācija tīmekļa vietnē www.dabasmuzejs.gov.lv