Valsts jubileju svinam un dejojam līdz pat rīta gaismai! Klubu nakts īpašie piedāvājumi

18. novembrī restorānos, bāros, mūzikas klubos, kafejnīcās, kultūras namos un citās - kopā 50 izklaides vietās notiks Simtgades klubu nakts. Šeit atskaņos Latvijā radītu mūziku, ko iemīļojuši daudzi no mums, un galdā cels īpaši 18. novembrim veltītas vakariņas un svētku dzērienus.

Valsts jubileju svinam un dejojam līdz pat rīta gaismai! Klubu nakts īpašie piedāvājumi

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Simtgades klubu nakts iedvesma gūta 2008. gadā notikušajā Klubu naktī, kas notika par godu Latvijas valsts deviņdesmit gadu jubilejai. Tradīcija atjaunota jau trešo gadu, lai turpmāk ik gadu Latvijas dzimšanas dienā - Latvijas Republikas neatkarības proklamēšanas gadadienā visā Latvijā skanētu tautā iemīļota Latvijas mūzika.

Šogad klubu nakts ir īpaša ar to, ka ārzemēs dzīvojošie latvieši Latvijas simto jubileju varēs svinēt veselās trīs vietās - Londonā, Dublinā un Toronto!

Neskaitot Rīgas interesanto piedāvājumu, piemēram, kā grupas "Manta" jaunā albuma atklāšanas koncertu bārā "Ļeņingrad", visas dienas svinības "Republikā", kā arī iespēju krogā "Merķelis" izdejot pirmos otrās simtgades dančus, liela daļa pasākumu notiks arī reģionos. Šeit cilvēki tiks aizcināti uz kultūras namu ballēm, restorāniem, krogiem un beķerejām.

Līdz rīta gaismai pašmāju mūzikas ritmos apmeklētāji varēs dejot tādos Rīgas naktsklubos kā "Nemiers", "Vinilbārs", "HHC", "Sapņi un Kokteiļi", "Shot Bar", folkklubs "Ala Pagrabs", "Greenwood", "Lokal House", "Cafe Leningrad", "Latvijas 1.Rokkafejnīca", "Hāgenskalna komūna", "Just" u.c.

Savukārt ārpus Rīgas 18.novembra ballītes notiks mūzikas klubā "Jelgavas krekli" un "FonoKlubs" Cēsīs, Madonas novada tautas namā "Kalnagravas", Kultūras namā "Wiktorija", "Fontaine Palace" Liepājā, klubā "B52" Talsos, Rēzeknes "Ausmeņa kebabā" un "Balsam" bārā Londonā. Tāpat akcijā iesaistīsies pieci Rīgas bāri "Ezītis Miglā", kā arī tā filiāles Ogrē un Daugavpilī.

Reklāma
Reklāma

Ar visām norises vietām un to piedāvājumu var iepazīties šeit.