Iecienītā izrāde "Alu cilvēks" atgriežas pie skatītājiem

Jau 11. sezonu izrādē “Alu cilvēks” alu vīrieša godu 25. oktobrī aizstāvēs Ainārs Ančevskis, savukārt 26. oktobrī plkst. 19.00 Jānis Jarāns. Jaunā sezona būs īpaša ar norises vietas maiņu, jo notiks KIWI DIWI (Līksnas iela 9a) zālē, kas iekārtota Grenlandes ledāju noskaņās. Biļetes uz izrādēm no 26. septembra ir nopērkamas “Biļešu Serviss” kasēs un internetā.

Populāro komēdiju “Alu Cilvēks” sarakstīja amerikāņu rakstnieks un komiķis Robs Bekers (Rob Becker), kurš rakstīšanas procesā veica neformālus pētījumus antropoloģijā, aizvēsturē, psiholoģijā, socioloģijā, mitoloģijā un arī savā laulībā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Populāro komēdiju “Alu Cilvēks” sarakstīja amerikāņu rakstnieks un komiķis Robs Bekers (Rob Becker), kurš rakstīšanas procesā veica neformālus pētījumus antropoloģijā, aizvēsturē, psiholoģijā, socioloģijā, mitoloģijā un arī savā laulībā.

“Alu vīrieti pirmoreiz aizstāvēju pirms 13 gadiem un esmu drošs, ka izrādes nerimstošās popularitātes pamatā ir fakts, ka jebkurš apmeklētājs kādā no stāstītajiem atgadījumiem atpazīst sevi. “Alu cilvēks” liek mums smieties pašiem par sevi - par to, kā sievietes un vīrieši strīdas, smejas un mīl. Šajā sezonā skatītājus pārsteigsim ne tikai ar ievērojamām izmaiņām scenogrāfijā, bet arī ar jauninājumiem scenārijā, ko veicām kopā ar Aināru Ančevski. Garlaicīgi nebūs gan skatītājam, kurš izrādi redzēs jau trešo reizi, gan tam, kurš atklās to pirmoreiz,“ stāsta viens no “Alu Cilvēka” lomas atveidotājiem Jānis Jarāns.


Uzveduma pamatā ir asprātīgs novērojums par vīriešu un sieviešu attiecībām no Alu laikmeta līdz mūsdienām. Izrādes jaunās telpas būs atšķirīgas gan ar iespēju pasūtīt un starpbrīdī nobaudīt šefpavāra gatavotas vakariņas, gan arī ar īpašo telpas iekārtojumu – Grenlandes ledāju imitāciju, polārlāci un iglu – īstu eskimosu ledus māju, kurā tiek uzturēta -7 grādu temperatūra un būs iespēja nobaudīt šņabi ledus glāzītēs. 


Izrādei “Alu Cilvēks" pieder rekords par ilgāk spēlēto stand-up teātra uzvedumu Brodvejas vēsturē. Izrāde ir globāls teatrālo uzvedumu kašu grāvējs, kas, paspēdams iekarot jau miljoniem siržu visā pasaulē, noteikti iekaros arī Tavējo.  Izrāde tikusi iestudēta jau 45 valstīs un iztulkota 18 dažādās valodās (un to skaits tikai pieaug!). Latvijā izrāde šogad svin savu 11. sezonu, tā ir spēlēta vismaz 100 reizes un to noskatījušies vairāk nekā 50 000 skatītāju. 

Reklāma
Reklāma


Populāro komēdiju “Alu Cilvēks” sarakstīja amerikāņu rakstnieks un komiķis Robs Bekers (Rob Becker), kurš rakstīšanas procesā veica neformālus pētījumus antropoloģijā, aizvēsturē, psiholoģijā, socioloģijā, mitoloģijā un arī savā laulībā. Kopš tā pirmā uzveduma, izrāde “Alu Cilvēks” ir kļuvusi par uzticamu miera uzturētāju starp vīriešiem un sievietēm. Šo un daudz ko citu varēs uzzināt, noskatoties lielisko komēdiju KIWI DIWI (Līksnas iela 9a) telpās jau 25. un 26. oktobrī.


Kā nokļūt uz KIWI DIWI:
Ar 3., 7. un 9. tramvaju – pietura Mazā Kalna iela
Ar 15. trolejbusu – pietura Mazā Kalna iela
Ar 18. autobusu – pietura Mazā Kalna iela
Ar 204. un 316. maršruta mikroautobusiem – pietura Mazā Kalna iela
Ja uz izrādi dosieties ar savu auto – būs iespēja to bez maksas novietot uz Līksnas, Virsaišu, Sarkanās un citām ielām.


Vairāk informācijas:
www.facebook.com/jaffalv
www.bilesuserviss.lv