"Ratu rallijs" 12. augustā (!) ierūcinās Siguldas ielas

"Ratu rallijs", kas iepriekš bija plānots 9.augustā plkst. 12.00 Siguldā, prognozētā karstuma viļņa dēļ tiek pārcelts uz 12. augustu plkt. 11.00 !!! Tad tiks dots starts jau otrajām ratu orientēšanās sacensībām jeb „Ratu rallijam”, kura laikā, saņemot īpašu pilsētas karti, dalībnieki dosies meklēt kontrolpunktus – uzņēmumus un bērniem draudzīgas vietas.  Pasākuma mērķis ir veicināt aktīvu dzīvesveidu māmiņām un tētiem ar mazuļiem, kā arī stiprināt ģimeņu kopības sajūtu.

FOTO: Shutterstock.com

Reģistrācija pasākumam sāksies plkst. 11.00 Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā. Plkst. 11.30 visiem starta dalībniekiem būs kopīgs treniņš enerģiskas mūzikas pavadījumā aktīvās māmiņas Evitas Berces vadībā. 

 


 

Reklāma
Reklāma

Rallija dalībniekiem būs jāatrod kontrolpunkti, kuros tiem būs jānofotografējas un jāveic kāds neliels atjautības vai sportisks uzdevums. Šogad jauninājums ir tāds, ka dalībniekiem būs iespēja izvēlēties savai fiziskai sagatavotībai piemērotāko trasi, jo būs pieejamas 2 trases - 4 km un 8,2 km. Katram dalībniekam tiks fiksēts starta un finiša laiks. Rallija uzvarētāji tiks izziņoti pašvaldības https://www.facebook.com/siguldasnovads/ un ātrākie dalībnieki tiks apbalvoti ar pārsteiguma balvām. Katrs pasākuma dalībnieks saņems īpašo ratu rallija ūdens pudeli un dāvanu mazulim no Bella Happy. 

Dalība pasākumā ir bez maksas. Dalībnieki aicināti iepriekš pieteikties, sūtot e-pastu uz raturallijs@inbox.lv līdz 8.augustam, tomēr būs iespēja pieteikties pat vēl sacensību dienā līdz plkst. 11.30.

Pasākumu informatīvi atbalsta Latvija vecāku organizācija Mammamuntetiem.lv, atbalsu sniedz bērnu centrs "Kā Mājās", kartes sagatavoja Siguldas Maratonu klubs, sportisko garu uzturēs Move it, kā arī ūdens veldze no Svētavots un enerģijas deva no maiznīcas "Flora". 

Projektu līdzfinansē Siguldas novada pašvaldība.