Miglainajās pavasara novakarēs ejam uz kino! Kinoteātra "Splendid Palace" repertuārs līdz 12. aprīlim

Piedāvājam kinoteātra "Splendid Palace" repertuāru līdz 12. aprīlim. 

Filmas Ūdens forma publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Filmas "Ūdens forma" publicitātes foto.

LIELAJĀ ZĀLĒ

FOKSTROTS (Foxtrot). Izraēla, Šveice, Vācija, Francija 2017

Garums: 106 min.

Drāma

Režisors: Samuēls Maozs

Lomās: Liors Aškenazi, Sāra Adlere, Jonatāns Širajs

Jonatans ir Izraēlas armijas ierindnieks. Viņa un trīs draugu uzdevums ir apsargāt robežpunktu valsts rietumos. Katra diena dīkajā patruļas dzīvē ir tāda pati kā iepriekšējās. Garām dodas kamielis, caur robežkontroli izbrauc pāris mašīnu, kārtējās lietavas – viņus pārņem garlaicība un apātija… Drīz vien Jonatana vecāki Mihaels un Dafna uzzina, ka viņu mīļotais dēls ir gājis bojā, pildot pienākumu. Kā dzīvot tālāk? Kā samierināties ar zaudējumu?

Samuēla Maoza dramēdija “Fokstrots” – stāsts par cilvēka deju ar likteni, traģikomiskos un eksistenciālos dejas soļus mijot mīlestības, sāpju, vientulības un humora ritmos. Maozs ir vienīgais Izraēlas režisors, kurš ieguvis Venēcijas kinofestivāla žūrijas balvu. “Fokstrots” saņēmis astoņas Izraēlas Kinoakadēmijas balvas, tostarp par labāko filmu, un iekļuvis Amerikas Kinoakadēmijas balvas “Oskars” deviņu filmu izlasē nominācijā “Labākā ārzemju filma”.

Filma ebreju valodā ar subtitriem krievu un latviešu valodās.

Vecuma ierobežojums: 12+

Kinoteātrī “Splendid Palace” no 6.aprīļa!

Lielajā zālē: 08.04. seanss 17.00

Mazajā zālē: 06.04. seanss 18.00; 07.04. seanss 20.00; 09.04. seanss 17.00; 10.04. seanss 15.45; 11.04. seanss 20.00; 12.04. seanss 18.15

 

 

APGĀZTĀ MĒNESS ZĪMĒ. Latvija, 2018

Garums: 85 min.

Dokumentālā filma

Režisors: Kārlis Lesiņš

Scenārists: Matīss Gricmanis

Producente: Antra Cilinska

Jura Podnieka studijā tapis režisora Kārļa Lesiņa dokumentālais detektīvs “Apgāztā mēness zīmē”, kura centrā ir Latvijas musulmaņu kopiena. Filmas tapšanas laikā pieci ar vietējo kopienu saistīti cilvēki no Latvijas devās uz Sīriju, lai karotu Islāma valsts jeb “Daesh” rindās. Filmas autori pēta, kā tas iespējams, ka tik mazā valstī kā Latvija, šie cilvēki radikalizējušies un kāpēc neviens to laicīgi nav pamanījis.

Latvijas musulmaņu kopiena nonāk sabiedrības uzmanības centrā, kad tās reliģiskais līderis Imāms Imrāns Oļegs Petrovs pēkšņi pazūd un viņa pienākumus sāk pildīt ekscentriķis Ahmeds Roberts Klimovičs un biklais Hamza Jānis Luciņš. Latviešu musulmaņi iesākumā cenšas attaisnot Petrova pazušanu ar viņa finansiālajiem apstākļiem un nespēju atrast pietiekami labi apmaksātu darba vietu, lai nodrošinātu savu ģimeni. Tomēr, kad atklājas, ka viņš ir devies karot islāma fundamentālistu organizācijas «Daesh» rindās, Rīgas musulmaņi spiesti atklāt pretrunas, kas ir izraisījušas jau piektā latvieša došanos karot svešā karā Tuvajos Austrumos. Vai kopienas spēkos būtu novērst iespēju šiem cilvēkiem savervēt jaunus sekotājus? Tikmēr Drošības policija paziņo par pirmā latvieša, kurš devies karot pie “Daesh”, apcietināšanu.

Filmas režisors Kārlis Lesiņš stāsta par tapšanas procesu: "Kad pirms trīs gadiem mēs uzsākām darbu, mūsu mērķis bija izveidot stāstu par Latvijas musulmaņu kopienu un indivīdiem, kuri konvertējās islāmā. Tas nebija jauns fenomens mūsu valstī, bet tas sakrita ar periodu, kad strauji pieauga grupējuma "Islāma valsts" jeb "Daesh" ietekme un propaganda Sīrijas konfliktā. Neviens no filmēšanas komandas nevarēja paredzēt, ka kāds no Latvijas musulmaņiem pievienosies šim radikālajam grupējumam, taču iepazītā kopiena veicināja nelāgu priekšnojautu, ka tomēr agrāk vai vēlāk kāds arī no mūsu valsts to izdarīs. Tā bija ļoti noslēgta, tās pārstāvji dažādi un ar pretējiem viedokļiem, bet tās neformālie līderi skolojušies konservatīvākajās Saūda Arābijas universitātēs. Diemžēl mūsu bažas piepildījās. No Latvijas uz Sīriju devās pieci cilvēki, viņi visi bija saistīti ar vietējo kopienu, lai gan katrs no viņiem radikalizējās atšķirīgos apstākļos. Mūsu filmā mēs cenšamies izsekot gan šiem cilvēkiem, gan iemesliem, kas vietējai musulmaņu kopienai liedza atzīt šo faktu.”

Filmas režisors Kārlis Lesiņš, scenārija autors Matīss Gricmanis, operatori Mārtiņš Jurevics, Gatis Grinbergs, Jānis Indriks, komponists Edvards Broders, montāžas režisors Oskars Morozs, skaņu režisors Jevgenijs Svjatovs, izpildproducente Lelde Prūse, producente Antra Cilinska. Filmas tapšanu atbalstījis Nacionālais Kino centrs un Valsts Kultūrkapitāla fonds.

Filma latviešu valodā.

Vecuma ierobežojums: 12+

PIRMIZRĀDE Kinoteātrī “Splendid Palace” 2018.gada 10.aprīlī! Repertuārā no 13.aprīļa.

Lielajā zālē: 10.04. seanss 19.00

 

FLORIDAS PROJEKTS (The Florida Project). ASV, 2017

Garums: 115 min.

Drāma, komēdija

Režisors: Šons Beikers

Lomās: Vilems Defo, Brooklynn Prince, Bria Vinaite, Valērija Koto

Mūnija (Brooklynn Prince) un viņas draugi mūžam atcerēsies šo vasaru. Kūsājot enerģijā un nevērībā pret pieaugušajiem, bērni ik dienu draiskojas Disnejlendas pievārtes burvīgajā vienstāva Amerikas pasaulē. Tikai 

vecāki un stingrais uzraugs Bobijs (Vilems Defo) dažkārt iztraucē viņu piedzīvojumus.

Kannu kinofestivāla sekcijā “Divas režisoru nedēļas” triumfējusī Šona Beikera (“Mandarīns”) filma “Floridas projekts” ir spilgta, smeldzīga oda bērnībai un neticami jokains stāsts katram, kurš reiz bijis bērns.

Vilems Defo par Bobija lomu 2018. gadā bija nominēts balvai “Oskars” kategorijā “Labākais otrā plāna aktieris”.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Vecuma ierobežojums: 14+

Kinoteātrī “Splendid Palace” no 23.marta!

Lielajā zālē: 08.04. seanss 19.15; 10.04. seanss 16.00

 

NEREDZAMAIS PAVEDIENS (Phantom Thread). ASV, 2017

Garums: 130 min.

Drāma

Režisors: Paul Thomas Anderson

Lomās: Daniel Day-Lewis, Leslie Manville, Vicky Krieps

2 nominācijas "Zelta Globusa" balvai!

3 Oscar® balvu ieguvējs aktieris Daniels Dejs Lūiss (Oscar® balvas par galveno lomu filmās "Mana kreisā kāja" (1989.g.), "Plūdīs asinis" (2007.g.) un "Linkolns" (2012.g.)) galvenajā lomā Oscar® balvu nominanta, filmu "Plūdīs asinis", "Magnolija", "Boogie Nights" režisora Pola Tomasa Andersona jaunajā kinolentē!

Filmas darbība risinās pagājušā gadsimta 50. gadu Londonā - ekscentriskā un harizmātiskā modes mākslinieka un drēbnieka Reinoldsa Vūdkoka modes namā un stāsta par mākslinieka neparastajām attiecībām ar viņa jauno mūzu - Almu. Viņus abus - divas spilgtas un sarežģītas personības saista kāds neredzams, nesaraujams pavediens...

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Vecuma ierobežojums: 16+

Kinoteātrī “Splendid Palace” no 2.marta!

Lielajā zālē: 08.04. seanss 14.30

Mazajā zālē: 10.04. seanss 20.00

 

Riga Jazz Stage 2018 - KONKURSA FINĀLS

"Riga Jazz Stage” ik gadu Rīgā pulcē Latvijas un ārzemju uzlecošās džeza zvaigznes, ļaujot klausītājiem just līdzi konkursantu radošajai sāncensībai un baudīt džezu, vēl līdz šim nedzirdētās interpretācijās. Tā arī ir lieliska iespēja jaunajiem džeza izpildītājiem iegūt atpazīstamību, atklāt savus talantus un prezentēt sevi starptautiskā mērogā. Šogad konkurss norisināsies divās kategorijās – Džeza Vokāls un Džeza Bass.

Konkursa fināla koncertā par balvām cīnīsies 12 labākie un spēcīgākie jaunie džeza talanti, kuri „Riga Jazz Quartet” pavadījumā izpildīs gan džeza standartus, gan oriģināldarbus.

Konkursantu sniegumu klātienē vērtēs starptautiska žūrija, kurā darbojas profesionāli mūziķi, producenti un festivālu organizatori no ASV, Brazīlijas, Igaunijas, Itālijas, Latvijas, Lielbritānijas, Lietuvas, Ķīnas un Turcijas.

Ar katru gadu dalībnieki kļūst arvien ambiciozāki un parāda žūrijai un skatītājiem pārsteidzošus muzikālus priekšnesumus, kas godam pelna labākās koncertzāles. /jazzpeople.ru/

„Riga Jazz Stage” ir prestižs džeza mūzikas pasākums Eiropā ar atpazīstamību pasaulē. Kopš konkursa aizsākumiem 2004. gadā tajā piedalījušies vairāk kā 200 jaunie džeza talanti no 31 valsts. Konkursa uzvarētāju vidū ir bijuši tādi pašmāju mākslinieki kā Intars Busulis, Kristīne Prauliņa, Daumants Kalniņš, Matīss Čudars, Kristaps Vanadziņš, Andris Buiķis, Matīss Čudars un daudzi citi.

Džeza talanti satiekas Rīgā!

Vairāk informācijas: http://rigajazz.lv

Lielajā zālē: 06.04.2018. plkst. 19.00

Biļetes: www.biļešuserviss.lv

 

Riga Jazz Stage 2018 - APBALVOŠANAS CEREMONIJA

"Riga Jazz Stage” ik gadu Rīgā pulcē Latvijas un ārzemju uzlecošās džeza zvaigznes, ļaujot klausītājiem just līdzi konkursantu radošajai sāncensībai un baudīt džezu, vēl līdz šim nedzirdētās interpretācijās. Tā arī ir lieliska iespēja jaunajiem džeza izpildītājiem iegūt atpazīstamību, atklāt savus talantus un prezentēt sevi starptautiskā mērogā.

Gala koncerta pirmajā daļā svinīgi tiks paziņoti konkursa laureāti kategorijās Džeza Vokāls un Džeza Bass.

Vakara turpinājumā paredzēta spoža uzstāšanās – Brazīļu mūzikas sensācija Mišels Pipokinja (Michael Pipoquinha) un Latvijas Radio Bigbends prezentēs programmu “Tribute to Jaco”, kas godina vienu no visu laiku labākajiem basģitāristiem Džako Pastorius (Jaco Pastorius). Šogad svinēsim 50. gadadienu, kopš leģendārais basģitāras un basa skanējuma inovators, vairāku mūziķu paaudžu iedvesmotājs pievērsās džezam un ierakstīja savu slaveno “The Chicken” versiju. Programmā skanēs Birdland, The Chicken, Black Market, Teen Town, Elegant People, Night Passage u.c.

„Riga Jazz Stage” ir prestižs džeza mūzikas pasākums Eiropā ar atpazīstamību pasaulē. Kopš konkursa aizsākumiem 2004. gadā tajā piedalījušies vairāk kā 200 jaunie džeza talanti no 31 valsts. Konkursa uzvarētāju vidū ir bijuši tādi pašmāju mākslinieki kā Intars Busulis, Kristīne Prauliņa, Daumants Kalniņš, Matīss Čudars, Kristaps Vanadziņš, Andris Buiķis, Matīss Čudars un daudzi citi.

“Riga Jazz Stage” ir nozīmīgs notikums, kuru vajadzētu ņemt vērā ambicioziem džeza mūziķiem. /Britu džeza superzvaigzne Anthony Strong/

Džeza talanti satiekas Rīgā!

Vairāk informācijas: http://rigajazz.lv

Lielajā zālē: 07.04.2018. plkst. 19.00

Biļetes: www.biļešuserviss.lv

 

TURPINĀJUMS. Latvija, 2018

Garums: 95 min.

Dokumentālā filma, ģimenes filma

Reklāma
Reklāma

Režisors: Ivars Seleckis

Pieci Latvijas bērni no dažādiem Latvijas novadiem sāk iet pirmajā klasē.  Kārlim ir stipras ģimenes saknes Latvijas laukos, Gļeba vecvecāki Latvijā iebraukuši tikai padomju gados, Zanes ģimene ir pirmās paaudzes pilsētnieki, Anastasijas ģimene no pilsētas pārcēlusies uz laukiem, bet Anetes mamma dzīvo Anglijā.  Viena gada  vērojums par to, kas notiek bērna prātā.

Filma "Turpinājums" ir pirmā daļa no ieplānota ilgtermiņa kino vērojuma par pieciem Latvijā dzimušiem bērniem. Filmu cikla mērķis ir atgriezties pie pirmās filmas varoņiem ik pēc septiņiem gadiem un dokumentēt viņu dzīves gājumu līdzi laikam.

Filma latviešu un krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Filma bez vecuma ierobežojuma!

Pirmizrāde kinoteātrī "Splendid Palace" 2018.gada 22.martā

Lielajā zālē: 08.04. seanss 12.30

09.04. seanss 14.00 – skolēnu seanss!

Mazajā zālē: 06.04. seanss 16.00; 07.04. seanss 13.30; 10.04. seanss 18.00

 

RADOŠĀ TIKŠANĀS AR A.GERMANU UN FILMAS DOVLATOVS / ДОВЛАТОВ PIRMIZRĀDE

2018, Krievija, Polija, Serbija, 126 min

Režisors:   Aleksejs Germans jr.

Scenārija autori:  Aleksejs Germans jr., Jūlija Tupikina

Operators:  Lūkašs Zals

Māksliniece:  Jeļena Okopnaja

Producenti: Andrejs Saveļjevs,  Artjoms Vasiļjevs, Konstantīns Ernsts

Galvenajās lomās:

Milans Maričs, Daņila Kozlovskis, Helēna Suecka, Svetlana Hodčenkova, Jeļena Ļadova, Antons Šagins, Eva Gerra, Artūrs Besčastnijs

Sešdesmitie beidzās ar savu atkusni un tiekšanos pēc ideāliem, iestājās septiņdesmitie...

Dažas dienas rakstnieka dzīvē septiņdesmito gadu sākuma Ļeningradā.

Sergejs Dovlatovs, Josifs Brodskis, "mūžīgās pilsētas" sabiedriskā un literārā dzīve, kinostudija "Ļenfiļm", mūzika, dzejas lasīšana, žurnālista darbs...

Paradoksālu un smieklīgu situāciju vērpetes, maiga un ārkārtīgi dziļa filma par laikmetu, par cilvēkiem no Ļeņingradas kultūras pēdējā spožā pacēluma un par pilsētu - rēgaino, miglās tīto un sniega klāto Ļeņingradu, sasalušā laika simbolu, kurā "vienīgais krietnais ceļš ir kļūdu, vilšanos un cerību ceļš."

Vairāk informācijas: http://balticpearl.lv

Lielajā zālē: 11.04. plkst. 18.30; 12.04. plkst. 19.15

Lielajā zālē: 12.04. seanss 17.00 – tikai filma!

 

“OPTIMISTS”

Jaunajā gadā „Pannas Teātris” skatītājiem piedāvā jaunu izrādi, komēdiju “Optimists”, kurā to, kā kulties pa dzīvi, izkuļoties un paliekot optimistam, rādīs izrādes autors Uģis Segliņš, režisors Juris Rijnieks un galvenās lomas atveidotājs aktieris Gints Grāvelis.

Laikā, kad viss ir slikti un nekas nav labi, kad prom laižas gan savējie, gan bēgļi, kad pat mūsu hrestomātiskie varoņi tiek nopulgoti par cietējiem - nevarīšiem, allaž tomēr uzrodas kāds antiņš, dauka vai trešais tēva dēls, kas ir nolēmis iet savu, neiemītu ceļu, meklēt jaunas pastāvēšanas nišas globalizācijas iznīcinošajā maltuvē. “Optimists” ir stāsts par mūsu nenovērtētajām iespējām, kad jāsāk viss no gala.

Dažkārt – nevis no gala, bet vienkārši jāsāk. Īpaši tad, ja jāatrod darbs. Īpaši tad, ja tev jau tuvojas 40. Īpaši tad, ja tu… nekad vēl neesi strādājis.

Bet – ja labi paveicas, tad izrādās - laime var būt rokas stiepiena attālumā. Izrāde “Optimists” ir par jauniem apvāršņiem šķietamos strupceļos. Arī latviešiem taču ir savi optimisti!

Par iesācējiem!

Izrādes režisors Juris Rijnieks un autors Uģis Segliņš sadarbojušies jau agrāk - „Pannas Teātra” stand-up izrādē “Līgavainis” ar aktieri Lauri Dzelzīti galvenajā lomā. Jaunajā “Optimistā” galvenajā lomā iejutīsies aktieris Gints Grāvelis.

Lielajā zālē: 09.04. plkst. 19.00

Biļetes iegādājamas „Biļešu Paradīzes” kasēs un/vai izrāžu norises vietās.

Informācija: www.pannasteatris.lv, www.draugiem.lv/panna, www.facebook.com/PANNASTEATRIS

 

MAZAJĀ ZĀLĒ

PARADĪZE 89. Latvija, 2017

Garums: 89 min.

Bērnu un ģimenes piedzīvojumu filma

Režisore un scenārija autore: Madara Dišlere

Rīdzinieces Paula un Laurēns vasaras brīvlaikā ierodas pie māsīcām Maijas un Lindas, kuras dzīvo idilliskā mazpilsētā. Pieaugušo nepieskatītā četru meiteņu komanda bauda brīvību, iztēlojoties, kā ir būt pieaugušām.

Maija, idealizējot savu reti klātesošo mammu Ievu un iejūtoties mātes lomā, uzņemas meiteņu sadzīves vadīšanu. Paulai pēc telefona sarunas ar savu māti rodas sajūta, ka arī viņas vecāki šķiras, – viņa ir apjukusi. Spriedzi kāpina televīzijas ziņas par satraucošiem notikumiem, un meiteņu attiecības kļūst saspīlētas.

Paulā aug kareivīgums, un viņa nolemj rīkoties, cerot, ja Latvija atgūs brīvību, jaunā situācija izvērsīsies par labu visiem – māsīcu māte Ieva atgriezīsies pie savām meitām, nejaušam paziņam, lietuvietim Jonasam nebūs jāslēpjas no iesaukuma Padomju armijā un viņa ar Laurēnu tiks mājās un saglābs brūkošo ģimeni.

Televīzija sludina ārkārtas stāvokli valstī. Ar cerību Paula viena dodas uz “Baltijas ceļu”.

Filma latviešu valodā ar subtitiriem krievu valodā.

Mazajā zālē: 07.04. seanss 15.30; 08.04. seanss 17.30; 11.04. seanss 18.00

 

LADY BIRD: LAIKS LIDOT (Lady Bird). ASV, 2017

Garums: 94 min.

Komēdija, drāma

Režisors: Greta Gerwig

Lomās: Saoirse Ronan, Odeya Rush, Laurie Metcalf, Lucas Hedges, Jake McDorman

5 nominācijas Oscar® balvai! 2 "Zelta Globusa" balvas - Labākā filma un Labākā aktrise (kategorijā muzikālā filma vai komēdija)!

Aktrises Grētas Gervigas spožā debija režijā – dramēdija "Lady Bird" šķetina dumpinieciskās tīnes Kristīnes un viņas mammas attiecības, atklājot gan humora, gan patosa pilnos emocionālos kāpumus, kritumus un izvirdumus. Kristīne, kura sev piešķīrusi pseidonīmu "Lady Bird" ar jaunietei raksturīgo maksimālismu cīnās pretī mammas gādībai, 'senču' dzīves uzskatiem un 'rāmjiem', cenšoties lauzt pati savu ceļu dzīvē – tālāk prom no provinciālās, ekonomisko svārstību skartās pilsētas Kalifornijā, prom uz Ņujorku. Jo tieši tur, viņasprāt, gaida īstā dzīve.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Vecuma ierobežojums: 16+

Kinoteātrī “Splendid Palace” no 30.marta!

Mazajā zālē: 06.04. seanss 20.15; 07.04. seanss 18.00; 08.04. seanss 13.00; 11.04. seanss 16.00; 12.04. seanss 20.30

 

KRIMINĀLĀS EKSELENCES FONDS. Komēdija, detektīvfilma, asa sižeta filma. Latvija, 2017

 

Garums: 126 min.

Režisors: Oskars Rupenheits

Lomās: Lauris Kļaviņš, Andris Daugaviņš, Jana Rubīna, Juris Riekstiņš, Māris Mičerevskis

Krāpnieki, pistole un nolaupīts sunītis - komēdijā "Kriminālās ekselences fonds"! Imants Veide raksta scenāriju seriālam par krāpniekiem un kopā ar čomu Hariju Kuharjonoku izmēģina dažādas krāpšanas shēmas. Taču Imants tik ļoti iejūtas jaunajā tēlā, ka pašam sakārojas kļūt par kriminālo autoritāti. Pie apvāršņa parādās veci žuļiki Duļķis un Aļģe, bet lielākais šķērslis ceļā uz kriminālās autoritātes statusu ir Imanta Kaimiņiene, kurai, kā izrādās, ir lielāki pauti nekā visiem pārējiem kopā!

Filma latviešu valodā ar subtitriem krievu valodā.

Vecuma ierobežojums: 16+

Mazajā zālē: 08.04. seanss 15.00; 09.04. seanss 19.15; 12.04. seanss 15.45

 

ŪDENS FORMA (The Shape of Water). ASV, 2017

Garums: 123 min.

Piedzīvojumu filma, drāma, fantāzija

Režisors: Guillermo del Toro

Lomās:  Sally Hawkins, Michael Shannon, Richard Jenkins, Doug Jones, Michael Stuhlbarg, Octavia Spencer

Oskara balva nominācija: labākā filma, labākā aktrise galvenajā lomā, labākais aktieris otrā plāna lomā, labākā aktrise otrā plāna lomā, labākais operatora darbs, labākais režisors, labākā montāža, labākā oriģinālmūzika, labākais mākslinieka darbs, labākie kostīmi, labākā skaņas montāža, labākā skaņa un labākais oriģinālscenārijs.

ZELTA GLOBUSU UZVARĒTĀJS – labākais režisors (Giljermo del Toro) un labākā oriģinālmūzika (Alexandre Desplat)

Godalgodais režisors un vizualizācijas meistars Giljermo Del Toro piedāvā aizkustinošu stāstu, kura darbība norisinās 1962. gadā - aukstā kara laikā ASV. Kādā slēgtā valdības laboratorijā strādā apkopēja Elaiza, kura kopā ar savu kolēģi Zeldu nejauši atklāj tur rūpīgi slēptu kādu neparastu būtni - superslepena eksperimenta objektu. No šī brīža Elaizas dzīve izmainās uz visiem laikiem.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Vecuma ierobežojums: 16+

Kinoteātrī “Splendid Palace” no 16.februāra!

Mazajā zālē: 08.04. seanss 19.45 - pēdejais seanss!

 

Kases darba laiks: darbadienās no plkst. 15:00 līdz pēdējā seansa sākumam, brīvdienās no plkst. 12:00 līdz pēdējā seansa sākumam.

Ieskaties: www.splendidpalace.lv