Visa ģimene kopā piedalāmies Veselības nedēļā jeb MOVE Week

No 29. maija līdz 04.jūnijam visā Eiropā un arī Latvijā norisināsies Veselības nedēļa jeb MOVE WEEK, kad iedzīvotāji tiks mudināti piedalīties dažādās veselīgās fiziskajās aktivitātēs.

Visa ģimene kopā piedalāmies Veselības nedēļā jeb MOVE Week

FOTO: Shutterstock.com

No 29. maija līdz 04.jūnijam visā Eiropā un arī Latvijā norisināsies Veselības nedēļa jeb MOVE WEEK, kad iedzīvotāji tiks mudināti piedalīties dažādās veselīgās fiziskajās aktivitātēs. Latvija šajā kampaņā piedalās jau sesto gadu un dalībnieku skaits ar katru gadu pieaug. 

Veselības nedēļa ir pasākums, kas popularizē veselīgu dzīvesveidu un iesaista pēc iespējas vairāk cilvēku fiziskās aktivitātēs.


Latvijā Veselības nedēļas ietvaros visā Latvijā notiks dažādi pasākumi un norisināsies sportiskās aktivitātes, kuros aicināti piedalīties visi iedzīvotāji neatkarīgi no vecuma, dzimuma un sportiskās sagatavotības. Pasākumu organizatori (pašvaldības, nevalstiskās organizācijas, skolas, sporta klubi, uzņēmumi u.c.) piedāvās fiziskās aktivitātes iedzīvotājiem visas nedēļas garumā, piemēram, skriešanu, nūjošanu, pārgājienus, riteņbraukšanu, lēkšanu ar lecamauklu u.c. Informāciju par plānotajiem pasākumiem varēs atrast mājas lapā www.sportsvisiem.lv, http://latvia.moveweek.eu vai pašvaldību mājas lapās. 

Reklāma
Reklāma