Pirmo reizi Rīgā notiks izstāde – spēle "Zaķu paslēpes"

Lieldienu nedēļā, no 21. līdz 28. martam, Rīgā pirmo reizi norisināsies pasākums -  izstāde – spēle „Zaķu paslēpes", kuras ietvaros Rīgu apdzīvos 20 milzu zaķi. Milzu zaķu divdimensionālās figūras būs paslēpušās pilsētā un aicinās rīdziniekus un pilsētas viesus nedēļas garumā meklēt un atrast košas Lieldienu zaķu figūras.

Pirmo reizi Rīgā notiks izstāde – spēle Zaķu paslēpes

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Ar kartes palīdzību būs iespēja meklēt un atrast objektus, tā aizraujoši pavadīt laiku kopā ar draugiem un ģimeni. Dzīvespriecīgie zaķi būs paslēpušies Vērmanes dārzā, Centrāltirgū, Esplanādē, Līvu laukumā, Latvijas Nacionālās operas un baleta skvērā, Bastejkalnā, RIMI, 11. Novembra krastmalā, modes un izklaides centrā Rīga Plaza, Baumaņa skvērā, Konventa sētā, kā arī pie Mazās Ģildes, Mākslas muzeja un citviet.   

Visas nedēļas garumā ikviens apmeklētājs tiks aicināts iesaistīties spēlē, radoši izpausties, uzņemt fotogrāfijas pie zaķu figūrām un bildes publicēt savos sociālajos tīklos, izmantojot tēmturi #kurzakis. Noslēdzoties izstādei – spēlei  „Zaķu paslēpes”, interesantāko bilžu autori savā īpašumā iegūs balva.       

Reklāma
Reklāma

Lai padarītu paslēpju spēlēšanu vieglāku, tiks izveidota pasākuma karte ar norādēm, kur meklēt zaķi. Kartes būs pieejamas kā drukātā veidā, tā elektroniski mājaslapā www.zakupaslepes.lv.