Leļļu teātrī tapusi jauna Ziemassvētku izrāde JŪLIJONKULIŅA ZIEMASSVĒTKI

Latvijas Leļļu teātra Mazajā zālē jau šonedēļ, 6. decembrī plkst. 15:00 gaidāma jauna Ziemassvētku izrāde “Jūlijonkuliņa Ziemassvētki”, kas domāta ģimenēm ar bērniem no četru gadu vecuma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

IzrādeJūlijonkuliņa Ziemassvētki”

Iestudējumā darbojas divi tēli Jūlijonkuliņš un viņa kaķis. Jūlijonkuliņš ir vecs vīrs, kura mīļākie svētki visā garajā gadā ir Ziemassvētki un tiem viņš katru gadu sāk gatavoties jau jūlijā, pašā vasaras karstumā. Izrādē, kuras dramatizējuma autors ir pats režisors Edgars Kaufelds, onkuliņš Jūlijs, kā ierasts, sāk pirmssvētku rosīšanos. Kā viņš un viņa kaķis sagaidīs šos Ziemassvētkus un vai viss noritēs bez starpgadījumiem, uzzinās visi, kas noskatīsies jauno izrādi.

 

 

Izrādes “Jūlijonkuliņa Ziemassvētki” radošā komanda ir režisors Edgars Kaufelds, māksliniece Rūta Briede, scenogrāfe Liene Pavlovska, komponists Mikus Frišfelds, kā arī aktieri Arnita Jaunzeme, Artūrs Putniņš un Pēteris Galviņš.

Foto: Publicitātes foto

 

Reklāma
Reklāma

“Jūlijonkuliņa Ziemassvētki” Rīgā būs skatāmi 6., 25. un 31. decembrī. Visiem, kuri nevarēs apmeklēt izrādi šajos datumos, būs iespēja to noskatīties arī citviet Latvijā - Ogresgalā, Lubānā, Cesvainē, Daugavpilī, Babītē, Talsos, Inčukalnā, Iecavā, Saldū u.c.

 

Biļetes uz izrādi iegādājamas visās “Biļešu Paradīzes” tirdzniecības vietās, kā arī internetā www.bilesuparadize.lv.

 

 

Sīkāka informācija par izrādēm www.lelluteatris.lv.