Nedēļas nogale iedvesmai, meditācijai un mūzikai – pasākums “Gara Vasara OPEN”

25. un 26. jūlijā Līgatnes pagasta „Ratniekos” notiks pasākums “Gara Vasara OPEN”, kas pulcēs vairāk nekā 60 dažādu garīgo prakšu skolotāju un mūziķu no Latvijas un visas pasaules.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Pasākuma programma būs domāta plašam interesentu lokam nedēļu ilgā festivāla „Gara Vasara” noslēgumā. Abu dienu garumā uz vairākiem laukumiem notiks prakses un unikālas meistarklases, bet uz divām  skatuvēm -  Latvijas un pasaules mūziķu koncerti. 
 

Juris Grave, „Gara Vasara OPEN” organizētājs: „Pasākumā ikviens varēs iepazīties ar dažādu pasaules mācību un virzienu meditāciju praksēm – budismu, hinduismu, sufismu, šamanismu, u.c. Notiks dažādas radošās nodarbības, kurās apmeklētājiem būs iespēja darboties ar skaņu un savu balsi, tāpat arī ikvienam būs iespēja iesaistīties vairākās deju un kustību praksēs”. 

Jogas cienītājus priecēs iespēja divas dienas apmeklēt nodarbības pie Latvijā atzītiem pasniedzējiem, kuri vadīs dažādas jogas nodarbības, tai skaitā kundalīnī jogu enerģijai, akrojogu jeb pāru jogu, kas iemāca uzticēšanos un sapratni, aštanga jogu fiziskās izturības veicināšanai un hatha jogu. Pasākumā „Gara Vasara OPEN” notiks nodarbības un lekcijas par veselīgu dzīvesveidu, uzturu un dziedināšanu, ķermeņa kopšanu un dabīgās kosmētikas lietošanu. Būs iespēja piedalīties arī pirts rituālos, relaksēties ar masāžas palīdzību, kā arī apgūt Taizemes masāžas pamatus. 
 

Abas pasākuma dienas uz divām skatuvēm notiks Latvijas un pasaules mūziķu koncerti, kas savu kulmināciju sasniegs visu Festivāla pasaules zvaigžņu koncertā sestdienas vakarā un Draugu atvadu kopējā koncertā svētdien. Ikvienam apmeklētājam būs iespēja pieredzēt ko unikālu - pavadīt nakti īpašā stāvoklī, saņemot dziļu atbrīvojošu planētu vibrāciju masāžu Latvijas, Lietuvas un Igaunijas meistaru izpildījumā, nakts gongu pudžā.

Reklāma
Reklāma


Lai māmiņām un ģimenēm nebūtu jāuztraucas par to, kur likt savas atvases, festivālā būs īpašas aktivitātes un programma bērniem. Pasākumā darbosies veģetāras kafejnīcas un veselīgo preču tirdziņš. Tāpat arī būs iespēja abas festivāla dienas no agra rīta līdz vēlam vakaram piedalīties dažādās citās nodarbības un aktivitātēs. Pasākuma programma pieejama festivāla mājas lapā. Līdz pat festivāla sākumam, tā tiks papildināta ar jauniem pasniedzējiem un nodarbībām. 
 

“Gara Vasara” ir lielākais meditācijas prakšu un garīgās izaugsmes festivāls Baltijā. Tā mērķis ir veidot vidi, kurā meklētājiem iepazīties ar dažādiem garīgo zināšanu un prakšu virzieniem, satikt savu skolotāju, atklāt savu iekšējo potenciālu un iedvesmoties no festivāla atvērtās un draudzīgās atmosfēras. 

Biļetes uz pasākumu „Gara Vasara OPEN” iespējams iegādāties festivāla mājas lapā un no 5. jūlija arī „Biļešu Serviss” kasēs un internetā.