Farmācijas muzejā apskatāma krāšņa izstāde par Baha ziedu terapiju

3. februārī Farmācijas muzejā tika atklāta krāšņa izstāde „Izzini sevi. Jūties labi. Esi vesels”, kas veltīta pasaulē slavenā angļu ārsta Edvarda Baha dzīves veikumam – viņa atklātajai ziedu terapijai.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Šī ir pirmā tik plašā Baha ziedu terapijai veltītā izstāde pasaulē. Krāšņās lielformāta fotogrāfijās ir iespēja apskatīt un iepazīt visus E. Baha atklātos un ziedu terapijā izmantotos augus, to ārstnieciskās īpašības, uzzināt par Baha ziedu terapijas pamatprincipiem, kā arī ārstniecības līdzekļu pagatavošanas metodēm un lietošanu.

Izstādes apmeklētājiem ir iespēja skatīties filmas par Baha ziediem, lasīt grāmatas, kā arī pašiem veikt dažādus ar augiem un cilvēka emocionālajiem stāvokļiem saistītus izzinošus uzdevumus, kas veidoti gan mazajiem, gan lielajiem. Informācija izstādē būs pieejama latviešu, angļu un krievu valodā.


E. Bahs savas dzīves laikā, strādājot par ķirurgu, bakteriologu, imunologu un homeopātu, secināja, ka cilvēka emocionālais un prāta stāvoklis būtiski ietekmē imunitāti, tāpēc viņš meklēja un atklāja savvaļas augus, kuru dziedinošais spēks spēj atbrīvot mūs no postošiem emocionāliem un prāta stāvokļiem (naida, aizvainojuma, bailēm utt.) un atjaunot iekšējo līdzsvaru.

 

Reklāma
Reklāma

Baha ziedu terapija ir vienkārša un droša lietošanā, tāpēc to savas veselības stiprināšanai izmanto miljoniem cilvēku visā pasaulē.

 

Izstādi finansiāli atbalsta: Lielbritānijas labdarības fonds The Twelve Healers Trust, SIA „Ziedu enerģija”, Ltd Healing Herbs. Izstāde Farmācijas muzejā ir aplūkojama līdz nākamā gada 11. maijam, pēc tam tā apceļos Latviju.