Leļļu teātra topošajā koncertuzvedumā “Viens, divi, trīs – nu Tu esi brīvs” skanēs Aigara Voitišķa mūzika

Latvijas Leļļu teātris oktobrī pārsteigs skatītājus ar muzikālu jaunumu – režisores Lailas  Kirmuškas iestudēto koncertuzvedumu „Viens, divi, trīs – nu Tu esi brīvs!”, kam mūziku  sarakstījis pazīstamais mūziķis un komponists Aigars Voitišķis. Komponistam šī ir pirmā  pieredze Leļļu teātrī un koncertuzveduma mūzikai ir nebijis skanējums. Dziesmu tekstiem  izmantoti Leļļu teātra pirmās mākslinieciskās vadītājas, dzejnieces Mirdzas Ķempes dzejoļi.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Muzikālais piedzīvojums leļļu koncertuzvedumā „Viens, divi, trīs – nu Tu esi brīvs!” ir stāsts  par to, kā lelles dodas brīvdienās. Nonākot neierastā vidē, tās kopā ar aktieriem tiek ierautas  dažādos neparedzēti dīvainos notikumos. Pateicoties kopīgiem pūliņiem, visi veiksmīgi pārvar  pārbaudījumus un laimīgi atgriežas mājās.
 

 

„Viens, divi, trīs – nu tu esi brīvs!” radošā grupa ir režisore Laila Kirmuška un komponists  Aigars Voitišķis, kā arī māksliniece Anita Znutiņa–Šēve un horeogrāfe Lilija Lipora.  Koncertuzvedumā piedalās Leļļu teātra aktieri – skanīgo balsu īpašnieki Dace Vītola, Anrijs  Sirmais un Arnita Jaunzeme. 

Reklāma
Reklāma

Koncertuzvedums ir īpaša un Leļļu teātrī sen nerealizēta uzveduma forma (pēdējo reizi  pirms 10 gadiem!), tādēļ tas ir būtisks teātra 70. jubilejas sezonas repertuāra papildinājums.  Jaunais koncertuzvedums pirmizrādi piedzīvos Leļļu teātra Lielajā zālē 12. oktobrī pulksten  11:00. Koncertuzvedumu jau šajā rudenī būs iespēja redzēt arī Latvijas reģionos! Jaunais  koncertuzvedums paredzēts ģimenēm ar dažāda vecuma bērniem.