Seminārs mammām!

Būt mammai pirmo reizi ir ļoti aizraujoši un satraucoši vienlaikus. Liels informācijas apjoms apvienojumā ar personīgās pieredzes trūkumu bieži vien uzliek nevajadzīgu emocionālo slodzi. Tāpēc attīstošo klucīšu LEGO® DUPLO® ražotājs LEGO Group uzaicinājis dažus no labākajiem Latvijas speciālistiem, lai semināros no 3.-5. septembrim sniegtu reālus padomus dažām dzīves situācijām un lai mammas, var saņemt iedvesmu, drošības sajūtu, pašpārliecinātību un prieku sev un savai ģimenei.

Kamēr mammas piedalīsies seminārā, mazie varēs izklaidēties, rotaļājoties ar LEGO. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kamēr mammas piedalīsies seminārā, mazie varēs izklaidēties, rotaļājoties ar LEGO. Publicitātes foto.

Seminārus vadīs tādas zināmas speciālistes kā sertificēta pediatre–neiroloģe Vizma Meikšāne, ģimenes psiholoģe Diāna Zande un ārste-homeopāte un psiholoģe Inguna Vecvagare. 

Visās dienās būs iespējams tikties arī ar žurnāla Mans Mazais galveno redaktori un četru bērnu māmiņu Sindiju Meluškāni, kura padalīsies par “Izdegšanas sindromu mammai jeb kā mammai neizsīkt un rūpēs par citiem nepazaudēt sevi pašu” un uz Norvēģu pirmsskolas prakses balstīta bērnudārza CreaKids vadītāja Daina Kājiņa stāstīs par “Bērnu dārza gaitu uzsākšanu – viegli vai grūti?”. Semināri katru dienu ilgst 3 stundas ar pārtraukumiem. 

Kamēr mammas draudzīgā un mierpilnā atmosfērā, ko papildinās veselīgas un vieglas uzkodas, uzklausīs speciālistes un viedokļu līderes, bērniem tiks piedāvātas jautras aktivitātes LEGO DUPLO® klucīšu rotaļu istabā un pludmales laukumā profesionālu pasākumu vadītāju uzraudzībā.

 

Lūdzu izvēlaties, kura diena jums ir izdevīgāka un kurš temats visvairāk interesē:

• Trešdiena (03.09.) plkst. 17:00 - sertificēta bērnu pediatre–neiroloģe ar vairāk nekā 25 gadu pieredzi Vizmas Meikšāne “Ko iesākt ar bērna emocionālajām pusēm”.

• Ceturdiena (04.09.) plkst. 10:00 - ģimeņu psiholoģe, lektore, krūts ēdināšanas speciāliste Diāna Zande “Kā veiksmīgi pāriet no mammas barotājas uz rotaļu biedru kā arī vienkārši un saprotami par bērnu temperamentu”.

• Piektdiena (05.09.) plkst. 10:00 - ārste-homeopāte un psiholoģe Inguna Vecvagare “Par dabas veltēm un homeopātisko mājas aptieciņu”.

 

Reklāma
Reklāma

Vietu skaits ir ierobežots un pieteikšanās ir obligāta. Tāpēc lūdzam līdz 29.augustam rakstīt uz kpms@kpms.lv, zvanīt vai rakstīt SMS Madarai uz mob. +371 26 225 559 norādot dalībnieka vārdu, uzvārdu un izvēlēto semināra dienu, kā arī – vai gaidīt Jūs ar mazuli. Par semināra apmeklēšanu ir noteikta simboliska maksa 5 EUR par dienu, kas pēc reģistrācijas būs jāpārskaita uz SIA “KPMS & Partneri”, reģistrācijas numurs 40003389724, kontu SWEDBANKĀ LV86HABA0001408034768, norādot: semināra apmeklētāja vārdu, uzvārdu, izvēlēto semināra dienu. Semināra dienā par katru maksājumu tiks izsniegts apstiprināts rēķins. Pēc semināra katrai ģimenei tiks pasniegta dāvaniņa no LEGO produktiem.

 

Nokļūšana uz pludmales sporta centru “Brazīlija”, tālrunis +371 25 400 000

Sabiedriskais transports: ar 22. autobusu jābrauc līdz pieturai - "Rūdas"

Taksometrs: braucienam uz šo pasākumu ar “Lady taxi” 20% atlaide un nodrošināts bērnu sēdeklītis 

(iepriekš jābrīdina par bērna vecumu/svaru), tālrunis: +371 27 800 900

Stāvvieta: autovadītāju ērtībām bezmaksas stāvvieta.