Sākusies reģistrācija piektajam Spice skrituļslidošanas maratonam

Sākusies reģistrācija lielākajām skrituļslidošanas sacensības Latvijā – Spice skrituļslidošanas maratonam, kas notiks š.g. 10. augustā Mārupē. Sacensību organizatori SIA Alpha Baltic Sport sadarbībā ar Mārupes novada domi šogad sarūpējuši patīkamus jaunumus visiem Spice skrituļslidošanas maratona dalībniekiem, piedāvājot pilnīgi jaunas trases četrās dažādās distancēs, kas vedīs caur Mārupes novada teritoriju. 

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Turpinot tradīcijas, maratonā sev piemērotu distanci atradīs gan profesionāli sportisti, gan tie, kuriem skrituļslidošana ir hobijs. Spice skrituļslidošanas maratonā būs pieejamas četras jaunas distances – 44 km sporta, 11 km tautas, 6 km ģimeņu distance, kā arī bērnu brauciens.

 

Spice skrituļslidošanas maratons šogad norisināsies jau piekto gadu pēc kārtas, un pērn šajā pasākumā piedalījās vairāk nekā 1000 dalībnieku. Tik daudz skrituļslidotāju nepulcina nevienas citas sacensības Latvijā, līdz ar to tās kļuvušas par īstiem svētkiem šā sporta veida cienītājiem.  

 

10. augusta Spice skrituļslidošanas maratona dalībnieki sacentīsies par naudas un citām vērtīgām balvām no maratona atbalstītājiem t/c Spice, Turkish Airlines, Rollerblade ­– kopumā 12 tūkstošu eiro vērtībā.

 

Maratona ģenerālsponsors un t/c Spice vadītāja Iveta Lāce saka: „Jau piekto gadu atbalstām Alpha Baltic Sport rīkoto Spice skrituļslidošanas maratonu, kurā katru gadu piedalās arī Spice darbinieki ar ģimenēm. Skrituļslidošana ir lieliska aktīvās atpūtas nodarbe visai ģimenei! Kā ikkatru gadu, arī šogad divas reizes nedēļā pie t/c Spice Home notiks bezmaksas Spice-Rollerblade skrituļslidošanas skoliņa, kurā atkal jauni dalībnieki varēs iedvesmoties apgūt skrituļslidošanu, kā arī jau pieredzējušie braucēji iemācīties braukt vēl labā un sagatavoties 10. augusta maratonam.”

 

Reklāma
Reklāma

Spice-Rollerblade bezmaksas skrituļslidošanas skoliņa profesionālu treneru vadībā norisināsies no 24. jūlija līdz 7. augustam pie t/c Spice Home. Nodarbības notiks ceturtdienās plkst. 18:00-20:00 un sestdienās plkst. 12:00-15:00. Arī tie, kuriem nav savas skrituļslidas, droši var doties uz šīm nodarbībām, jo tiks piedāvāta iespēja bez maksas izmēģināt jaunākās Rollerblade skrituļslidas. Jāpiebilst, ka skrituļslidošanas skoliņas norises laikā visiem tās apmeklētājiem būs iespēja uz vietas reģistrēties Spice skrituļslidošanas maratonam.

 

Iepriekš pieteikties dalībai Spice skrituļslidošanas maratonam iespējams līdz 6. augustam, reģistrējoties oficiālajā mājas lapā www.maratoni.lv.

Bērni līdz 12 gadu vecumam, kas tiks pieteikti līdz 6. augustam, maratonā varēs startēt bez maksas. Pārējām Spice skrituļslidošanas maratona distancēm visizdevīgāk reģistrēties līdz 23. jūlijam, kad dalības maksa būs zemāka: EUR 15 sporta distancei, EUR 10 tautas distancei un EUR 5 ģimeņu distancei.

 

Vairāk informācijas www.maratoni.lv