Jauna tradīcija Rīgā – visai ģimenei baudīt brīvdienu branču jeb vēlās brokastis ārpus mājas

Svētdienas rītos no plkst. 11:00 – 16:00 Restorāns Čarlstons, Blaumaņa ielā 38/40, aicina izbaudīt branču - vēlās brokastis, agrās pusdienas ārpus mājas. Branču apmeklēšana ir jau kļuvusi par tradīciju daudziem rīdziniekiem, jo tā ir iespēja ģimenei, draugu vai kolēģu kompānijai nesteidzīgi baudīt brīvdienu rītus ar lielisku kafiju un gardu maltīti.
Katru svētdienas rītu restorānā Čarlstons par branča bagātīgo ēdienu izvēli rūpējas šefpavārs Haralds Mekšs ar komandu, savukārt bērniem ir iekārtota lielā spēļu istaba. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Katru svētdienas rītu restorānā Čarlstons par branča bagātīgo ēdienu izvēli rūpējas šefpavārs Haralds Mekšs ar komandu, savukārt bērniem ir iekārtota lielā spēļu istaba. Publicitātes foto.

 

Katru svētdienas rītu restorānā Čarlstons par branča bagātīgo ēdienu izvēli rūpējas šefpavārs Haralds Mekšs ar komandu, savukārt bērniem ir iekārtota lielā spēļu istaba, kurā saimnieko radošo darbnīcu vadītāja Dillīte, radot omulīgi mājīgu atmosfēru. 

 

Restorāns Čarlstons katru svētdienas rītu piedāvā bagātīgi klātu galdu, lai ikviens varētu izvēlēties savu mīļāko ēdienu un nodoties gastronomiskām kaislībām. Gardās brokastis var sākt ar kraukšķīgām brokastu pārslām, vairāku veidu omletēm, veselīgiem salātiem un svaigi ceptu maizi, mājas pankūkām ar ievārījumu un turpināt ar agrajām pusdienām garneļčaulu buljonu, mīdījām un lieliskiem gaļas ēdieniem.

 

Kamēr vecāki bauda nesteidzīgas brokastis un rīta kafiju vai tēju, bērniem ir iespēja lielajā spēļu istabā kopā ar Dillīti zīmēt, līmēt, veidot, skatīties multfilmas, kā arī rotaļāties un gatavot gardumus. 

 

Nesteidzīgi omulīgā branča noslēgums nav iedomājams bez lieliskām šokolādes trifelēm, debešķīgām kūkām un saldā ēdiena. (Ēdienu piedāvājumu plašums nedēļas nogalēs ir nemainīgs, bet var atšķirties pats piedāvājuma klāsts, piemēram, vienā nedēļā ir brokastu polārmaize ar kūpinātu lasi, nākamajā nedēļā ir gardais kīšs ar garnelēm.)

 

Kamēr vecāki bauda nesteidzīgas brokastis un rīta kafiju vai tēju, bērniem ir iespēja lielajā spēļu istabā kopā ar Dillīti zīmēt, līmēt, veidot, skatīties multfilmas, kā arī rotaļāties un gatavot gardumus. Katras nedēļas pasākumam ir izvēlēta noteikta tēma, lai kopīgi varētu gatavoties aktuālajiem svētkiem, pētīt dabas pasauli un izzināt gadalaiku skaistās pārvērtības.

 

Restorāns Čarlstons - tā ir Rīgas klasika. 14 gadu laikā, pasākumos un ikdienas darbos, uzkrātā pieredze ir kvalitātes zīme gan oriģināli gatavotajiem ēdieniem, gan uzticamam servisam. Čarlstona pieredzējusī komanda ir gatava realizēt arī visneparastākās idejas – gan uznest Meksikas sauli sniegotā Gaiziņā, gan pasniegt gardas uzkodas uz mola pilnmēnesī.

 

Cena 1 personai 14,20 Eur / 9,98 Ls. Bērniem līdz 7 gadu vecumam bez maksas, no 7 līdz 12 gadu vecumam 7,10 Eur / 4,99 Ls.

 

Sīkāku informāciju par branču iespējams uzzināt www.charlestons.lv vai zvanot pa tālruni: +371 67770573.

 

Reklāma
Reklāma

Garšīgas brīvdienas!

 

Restorāna darba laiks:

 

Pirmdiena – Sestdiena 10:00 – 23:00;

 

Svētdienās – 11:00 – 20:00

brīvdienu brančs čarlstons

Kontakti:

 

Blaumaņa iela 38/40, Rīga

 

e-pasts: info@restaurant-riga.com

 

tālrunis rezervācijām: +371 67770573

 

Banketu komanda: +371 67770572

 

www.charlestons.lv