17. novembrī deju grupa „Ritms” VEF Kultūras pilī koncertēs ar krāšņu uzvedumu

Svētku priekšvakarā, 17. novembrī, plkst. 18.00 VEF Kultūras pilī būs skatāms deju grupas „Ritms” koncerts, kurā skatītāju vērtējumam tiks piedāvātas dejas no pasaulē slaveniem mūzikliem. Krāšņais un aizraujošais koncerts ”Lai dzīvo mūzikli!” pirmizrādi ir piedzīvojis 2013. gada 8. jūnijā, kad par šo programmu izpelnījās ļoti atzinīgas atsauksmes.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Koncertā piedalīsies gan deju grupas „Ritms” pamatsastāva, gan studijas dalībnieki. 50 dejotāji vecumā no 8 līdz 30 gadiem izpildīs dejas no tādiem pasaulē slaveniem mūzikliem kā Cabaret, Dancing, Notre Dame de Paris, Nine, Chicago, Moulin Rouge, Hairspray, Saturday night fever u.c. 

Koncerts „Lai dzīvo mūzikli” ir veltījums tādam atvērtam, iedvesmojošam un pozitīvam žanram kā mūzikliem. Šajā vakarā laikmetīgā deja mīsies ar slaveno brodvejas džeza deju, rokenrols ar kabarē stilā veidotām horeogrāfijām, kas, vienai otru lieliski papildinot, radīs neaizmirstamu ceļojumu laikā un telpā. Programma sastāv gan no emocionāliem deju priekšnesumiem, gan arī no krāšņām un valdzinošām šova dejām. Savā dejotprasmē dalīsies arī paši mazākie deju studijas dalībnieki. 

 

Deju grupa „Ritms”

Deju grupa „Ritms” ir dibināta 1969. gadā, un ir viena no pirmajām šova deju grupām Latvijā, kurā šobrīd kopā veiksmīgi darbojas gan amatieri, gan profesionāli dejotāji. „Ritms” vienmēr ir bijis pazīstams kā augsta līmeņa deju grupa ar kvalitatīvu izpildījumu, kas skatītājiem var piedāvāt oriģinālhoreogrāfijas, deju šovus, kustību scenogrāfiju, deju apmācību u.c..

 

Reklāma
Reklāma

Ieejas maksa Ls 3.00/EUR 4.27. Biļetes var iegādāties: „Biļešu paradīzes” kasēs, www.bilesuparadize.lv un pirms koncerta VEF Kultūras pilī.

Vairāk informācijas: deju grupa „Ritms” , tālr. + 371 29592133,

www.ritms.lv

www.facebook.com/Ritms.Dance

 

Koncertu atbalsta: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, VEF Kultūras pils, tipogrāfija „Imanta’, Mūzikas klubs „Katrīnbāde”, Birutas Mageles Starptautiskā Stilistu skola.