LeNeSOns 2. novembrī atklāj svētku sezonu!

LeNeSOns jau otro gadu kopā ar bērniem apmeklē Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra (LNSO) koncertus, un šī sezona gan LeNeSOnam, gan koncertu apmeklētājiem būs aizraujošiem piedzīvojumiem un svētkiem pārpildīta.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jau šī gada 2. novembrī LeNeSOns visus aicina uz savām dzimšanas dienas svinībām – koncertiem plkst. 11.00 (latviešu un krievu valodā) un 14.00 (latviešu valodā) Lielajā ģildē. Viņu ieradīsies sveikt jaunie, talantīgie mūziķi no dažādām Latvijas mūzikas skolām – divas vijolnieces un marimbas meistars no Emīla Dārziņa mūzikas vidusskolas, Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas kokles klases audzēkņi, būs eifonija solo Saldus mūzikas skolas audzēkņa izpildījumā, kā arī muzicēs saksofonu kvartets no Jāzepa Mediņa Rīgas mūzikas vidusskolas. Savu muzikālo dāvanu un īpaši skaistu orķestra sveicienu dzimšanas dienā atsūtīs pasaules slavenākie komponisti. 

 

Koncertu starpbrīžos, kā ierasts, notiks dažādas aktivitātes, priekšnesumi, un būs iespējams piedalīties radošajās darbnīcās.

 

Nākamie koncerti ar LeNeSOnu: gaidot Ziemassvētkus, šī gada 11. un 14. decembrī, atzīmējot Soču olimpiskās spēles, februāra sākumā, kā arī aprīļa vidū, iepazīstot dažādus dzīvniekus ar mūzikas palīdzību. Koncertu vadītājs un diriģents – Andris Vecumnieks. 

 

Reklāma
Reklāma

Biļetes pieejamas Lielās ģildes biļešu kasē, “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un www.bilesuparadize.lv.


Informācija par biļetēm: 67213643 vai kase@lnso.lv