Sestdien Biķerniekos futbols uz motocikliem!

Sestdien, 5.oktobrī, plkst.15 "Baltijas motobola turnīra 2013" laikā notiks motobola spēle starp komandu “Rīga” un Lietuvas motobola vienību “Bartuva”. Šī spēle norisināsies Biķernieku kompleksās sporta bāzes stadionā, S.Eizenšteina ielā 2, ieeja pa 8.vārtiem. Ieeja bez maksas!

Sestdien Biķerniekos bez maksas varēs vērot futbolu ar motocikliem. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sestdien Biķerniekos bez maksas varēs vērot futbolu ar motocikliem. Publicitātes foto.

 

"Baltijas motobola turnīrs 2013" ir starptautisks turnīrs, kurā savā starpā cīnās šobrīd vienīgais Latvijas motobola klubs "Rīga", kā arī divas Lietuvas komandas - “Bartuva” un “Milda”, kā arī Baltkrievijas vienība “Azot”.

"Motobols Latvijā ir atdzimis, un mūsu komanda savā pirmajā sezonā aizvadijusi kopumā 10 spēles, no kurām trīs tieši Baltijas motobola turnīra 2013 ietvaros," norāda kluba “Rīga” vadītājs un spēlētājs Edgars Vilcāns.

Turnīra tabulā pārliecinoši līderi ir abas lietuviešu komanadas, kas savā starpā cīnīsies par pirmo vietu, savukārt MK “Rīga” no MK “Azot” šķir tikai viens punkts, dodot iespēju turnīrā cīnīties par bronzas godalgu!

Motobols jeb futbols uz močiem.

Pēc sestdien gaidāmās spēles, MK “Rīga” vēl atliks nospēlēt divas spēles: 12.oktobrī izbraukumā pret Baltkrievijas “Azot” un 18.oktobrī mājās pret Baltkrievijas “Azot”.

Reklāma
Reklāma

Katra no aizvadītajām spēlēm komandai nes lielu pieredzi un izpratni par mūsdienu motobolu, kas atšķiras ar vieglāku bumbu, jaudīgākiem motocikliemun būtiski lielākiem motociklu ātrumiem uz laukuma.

Motobola klubu “Rīga” 2007.gadā nodibināja Vilnis Zirnis, bet aktīvu darbību uzsākt izdevās vien 2012.gadā.

Šobrīd komandas “mugurkaulu” veido spēlētāji, kuri ar šo sporta veidu nodarbojās jau tālajos 1980.gados, kā arī pamazām tiek piesaistīti jaunieši, kuriem tuvākajā nākotnē būs jāpārņem iemaņas no pieredzējušākajiem spēlētājiem.