Uzvaras parkā notiks Leļļu teātra Jautrā olimpiāde

Latvijas Leļļu teātris jau ceturto gadu pēc kārtas aicina ģimenes ar bērniem no visas Latvijas piedalīties Jautrajā olimpiādē - aizraujošās sportiskās aktivitātēs, kas nākamsvētdien, 17.februārī no plkst.14 līdz 17 norisināsies Sporta un atpūtas centrā Uzvaras bulvārī 15, Uzvaras parka distanču slēpošanas trasē. 

Nākamsvētdien bērni aicināti jautroties Leļļu teātra ziemas olimpiādē. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nākamsvētdien bērni aicināti jautroties Leļļu teātra ziemas olimpiādē. Publicitātes foto.

Olimpiāde notiks neatkarīgi no laika apstākļiem un sniega klātbūtnes. Tāpat kā iepriekš, arī šogad piedalīšanās pasākumā būs bez maksas.  

 

Jautrās olimpiādes patrons šogad būs daudzkārtējais olimpisko spēļu dalībnieks un čempions svarcelšanā - Viktors Ščerbatihs, kurš vadīs pasākuma centrālo notikumu - sacensības "Starts fantāzijai!". 500 metru garo distanci, kurai starts tiks dots plkst.15, katrs dalībnieks aicināts pieveikt pēc iespējas radoši, izmantojot jebkādu pārvietošanās veidu, kāds iespējams sniegā.  

Latvijas Leļļu teātris ar sponsoru atbalstu sagādājis vērtīgas balvas tiem, kuri mājās šīm sacensībām būs gatavojušies visčaklāk un radošāk. Balvas tiks pasniegtas šādās kategorijās: krāšņākais tērps, oriģinālākais transportlīdzeklis, spilgtākā ģimene un kuplākā ģimene. Uzvarētājus, kas Jautrajā olimpiādē tiks vērtēti nevis pēc ātruma, bet gan oriģinalitātes, vērtēs Latvijas Leļļu teātra veidota žūrija: Leļļu teātra valdes loceklis Vilnis Beķeris, pagājušās sezonas labākais Leļļu teātra aktieris skatītāju vērtējumā Valdis Vanags, kā arī Jautrās olimpiādes patrons V.Ščerbatihs.

 

Reklāma
Reklāma

Paralēli sacensībām "Starts fantāzijai!" Olimpiādes laikā notiks arī citas sportiski radošas aktivitātes. Tās vadīs un koordinēs Leļļu teātra aktieris Miķelis Žideļūns. Būs gan šķēršļu josla "Brašo brālīšu barjerskrējiens" Bokas jaunkundzes uzraudzībā, sniega labirints "Minhene-Vīne", sacensības mešanā "Rāceņmetieni" un sniega būvdarbu laukums "Lilī sniega valstībā", gan arī virkne citu sacensību ar intriģējošiem nosaukumiem: "Ronjas un Birka sacensības", "Vecāku daiļsniegošanas čempionāts", "Raķešslēpošana" un "Trakās sandalītes copēšana".

Jautrās olimpiādes uzvarētāji balvās varēs vinnēt gan ielūgumus uz Latvijas Leļļu teātra izrādēm, gan dāvanas no pasākuma atbalstītājiem.

 

Plašāka informācija par Jautrās olimpiādes norisi, sacensību laikiem un ieteikumiem dalībniekiem tuvākajā laikā būs pieejama Latvijas Leļļu teātra mājas lapā: www.lelluteatris.lv.

 

Materiāls tapis, izmantojot Rīgas skolu vortālā e-skola pieejamo informāciju.