Ar koncertu Liepājā sāksies Andra Ērgļa jubilejas koncerttūre

Ar koncertu 19. janvārī plkst.19 Liepājas Olimpiskā centra Lielajā arēnā sāksies dziedātāja Andra Ērgļa jubilejas koncerttūre. Koncerti paredzēti arī Valmierā, Jēkabpilī un Jelgavā.

Ar koncertiem vairākās pilsētās dziedātājs Andris Ērglis atzīmēs 30 gadu jubileju.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ar koncertiem vairākās pilsētās dziedātājs Andris Ērglis atzīmēs 30 gadu jubileju.

erglis

Jubilejas koncerttūre "Andrim Ērglim 30"

Vīrišķīgs šarms un neapšaubāma izpildījuma kvalitāte, muzikāla romantika, jaunības maksimālisms, sirsnība un elegance, draisks humoriņš. Andris Ērglis populārs kļuva ar dziesmu "Ripoja akmens". Pirms tam viņš krietnu laika posmu bija pavadījis pie bungām Liepājas Simfoniskajā orķestrī. Veiksmīgi sadarbojies ar slaveno zviedru komponistu un pianistu Robertu Velsu, kopā ar "Bonaparti.lv" A.Ērglis pabijis uz lielās Eirovīzijas skatuves un konkursā "Jaunais vilnis" ieguvis 2.vietu. Dziedātājam bijušas arī lomas vairākās teātru izrādēs. Komponisti Raimonds Pauls, Jānis Lūsēns un Jānis Strazds rakstījuši A.Ērglim dziesmas, kas kļuvušas par hitiem. Nu pienācis laiks kurzemniekam būt koncerta galvenajai personai, jo 19.janvārī jubilārs aicina uz koncerttūres "Andrim Ērglim 30" sākumu Liepājas Olimpiskā centra Lielajā arēnā.

 

Koncertos kopā ar draugiem!

Apaļa cipara dzimšanas dienā vislabākais ir būt kopā ar draugiem, tādēļ klausītāju iemīļotais dziedātājs un mūziķis uzaicinājis savus skatuves kolēģus - operdziedātāju Kristīni Zadovsku, dziedātājas Anci Krauzi, Ievu Sutugovu, Annemariju Moiseju, Igo un Zigfrīdu Muktupāvelu, kā arī meiteņu bekvokāla grupu "Amurr" kopējai muzicēšanai. Un kā nu bez tautā tik ļoti mīlētajiem latviešu komponistiem, kuri ir iedvesmojuši A. Ērgli gan uz skatuves, gan dzīvē - Raimonda Paula, Jāņa Lūsēna, Valta Pūces un labā drauga Jāņa Strazda. Koncertam muzikālās krāsas piešķirs bundzinieks Gundars Lintiņš, ģitāristi Māris Kupčs, Aivars Meijers un Mārcis Auziņš, pianists Juris Kristons, bigbends "Mirāža". Būs vēl citi muzikāli pārsteigumi, kas netiek izpausti līdz koncertam.

 

Reklāma
Reklāma

Jubilejas koncerttūre "Andrim Ērglim 30":

19. janvārī plkst.19 Liepājas Olimpiskā centra Lielajā arēnā,

8.februārī plkst.19 Valmieras Kultūras centrā,

9.februārī plkst.16 Jēkabpilī - Krustpils kultūras namā, 

15.februārī plkst.19 Jelgavas Kultūras namā.

 

Koncertos Valmierā, Jēkabpilī un Jelgavā mākslinieku - viesu sastāvs būs atšķirīgs, informē pasākumu producente Ieva Šteinberga. Biļetes "Biļešu Paradīze" kasēs.