Dailes teātrī top tradicionālais Ziemassvētku koncerts

Jau tradicionāli gada izskaņā Dailes teātrī skan Ziemassvētku koncerts, ko šogad veido režisore Inese Mičule. Pirmoreiz pie skatītājiem tas nonāks 20.decembrī.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Ziemassvētki ir saulgriežu laiks, tāpēc koncerta 1. daļā mēs atceramies seno debesu mūžības mītu. Saule rotājas un gaida preciniekus, un pasaule tiek radīta no jauna. Haoss atkal iegūst formu, un tumsu uzvar gaisma.

Savukārt koncerta 2. daļā skanēs dziesmas ar dzejnieces Māras Zālītes vārdiem – latviešu tautas dzīvesziņas spogulis un sirdsapziņa.

Šogad koncertā piedalīsies aktieri Olga Dreģe, Aija Dzērve, Ērika Eglija, Inita Dzelme, Madara Kanele, Juris Frinbergs, Valdis Liepiņš, Gints Grāvelis, Gints Andžāns un Mārtiņš Počs.

Līdzās režisorei Inesei Mičulei Ziemassvētku koncerta radošajā komandā strādā mūzikas konsultants Juris Vaivods, scenogrāfe un kostīmu māksliniece Ieva Kauliņa, kā arī kustību konsultante Olga Žitluhina.

Īpašais piedāvājums – uz Ziemassvētku koncertiem 29.decembrī plkst. 15.00 pensionāri var iegādāties biļetes ar 50% atlaidi.
 

Ieskaties: www.dailesteatris.lv

Reklāma
Reklāma