25. augustā Jasmuižā literāri muzikāls pasākums "Latgalīts latgalīšam draugs"!

25. augustā Raiņa muzejā „Jasmuiža” Preiļu novada Aizkalnē no plkst. 17.00 notiks literāri muzikāls pasākums „Latgalīts latgalīšam draugs” jeb LaLaDra. Pasākuma vadmotīvs ir Raiņa jaunības dienu moto „Carpe diem!” – „Tver mirkli!”.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Pasākumu rīkotāji – biedrība „Latgolys Studentu centrs” (www.lgsc.lv) un Raiņa muzejs „Jasmuiža” (www.memorialiemuzeji.lv) – aicina tvert vasaras mirkļus, palūkoties uz Raini kā Latgalē dzīvojošu jaunieti un uzdot jautājumus pasākuma dalībniekiem par mūsdienu latgaliešu literatūru, mūziku un viņu ikdienu.

Literāri muzikālais pasākums „Latgalīts latgalīšam draugs” notiek jau piekto gadu. Pasākuma doma ir pulcēt vienuviet latgaliešu autorus, mūziķus un klausītājus, lai kopīgi dziedātu, runātu un dejotu – pēc dzejas un prozas lasījumiem, dziesmām un jautājumiem būs danči ar latgaliešu mūziku.

Muzejs piedāvā iespēju ņemt līdzi savu telti un Jasmuižas parkā palikt pa nakti, lai nākamajā dienā 26. augustā plkst. 13.00 muzeja parka estrādē noskatītos Baltinavas dramatiskā teātra „Palādas” izrādi „Ontons i Anne – kuozu goda jubileja”.

Nāc pats un ņem līdzi draugus! Kā vienmēr, pasākumā LaLaDra ieeja bez maksas!

Tuvāka informācija pa tālr. 28362243 (Dagnija); 29487589 (Solvita);
e-pasts: dagneja@gmail.com; jasmuiza@memorialiemuzeji.lv,
kā arī
http://www.memorialiemuzeji.lv

Reklāma
Reklāma