12. maijā pasakas modināšana Tērvetes dabas parkā

Katru gadu maija sākumā Tērvetes dabas parkā līdz ar dabu mostas arī Pasaka, šogad tas norisināsies 12. maijā no plkst. 12.

Pasākums ir interesants gan bērniem, gan pieaugušajiem kā  aizraujoša pastaiga pa Pasaku meža daudzajām takām un tikšanās ar parka pasaku tēliem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pasākums ir interesants gan bērniem, gan pieaugušajiem kā aizraujoša pastaiga pa Pasaku meža daudzajām takām un tikšanās ar parka pasaku tēliem.

Pasākums ir interesants gan bērniem, gan pieaugušajiem kā  aizraujoša pastaiga pa Pasaku meža daudzajām takām un tikšanās ar parka pasaku tēliem. Apmeklētājus aizraus Meža mātes uzdotie pārbaudījumi par dabu, cimperlēšanās pie princeses Zeltītes, veiklības un izturības spēles kopā ar Meža ķēniņa sargu, draiskošanās pie Sila raganiņas un taupības pamācības pie Sīkstuļa. Savukārt Rūķīšu mežā  viesus sagaidīs Rūķu māmiņa un rūķis Namdaris, bet mazos apmeklētājus izklaidēs rūķis Medutiņš. Parkā kursēs Pasaku bānītis.


Tērvetes pilskalnā no plkst. 19 kopā ar folkloras kopu „Laiva” svinēsim Ūsiņdienu, būs izjādes ar zirgiem.

Tērvetes dabas parks, ko apsaimnieko AS „Latvijas valsts meži”,  šajā dienā katram parka apmeklētājam dāvina  brīvbiļetes.

Informācija: T. 6 3726212, e-pasts: tervete@lvm.lv

Reklāma
Reklāma