Tango nodarbības Kaņepes Kultūras centrā

Katru maija trešdienu no plkst. 18.00 līdz 22.00 Kaņepes Kultūras centrā, Skolas ielā 15, dejotājs Aigars Stirna vadīs Argentīnas tango nodarbības. Aicināti visi ieinteresētie bez priekšzināšanām, partneriem un vecuma ierobežojumiem!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

 

Nodarbību laiki: 18.00 – 19.00 Argentinas tango iesācējiem bez priekšzināšanām, 19.30 – 20.30 nodarbības iesācējiem ar priekšzināšanām, 21.00 – 22.00 dejotājiem ar priekšzināšanām. Dalības maksa 5 Ls (skolniekiem, studentiem un pensionāriem 3 Ls), abonements 6 nodarbībām - 25 Ls (15 Ls), 12 nodarbībām - 45 Ls (25 Ls).

 

Nodarbības vadīs „Tangostudio” dibinātājs un starptautiskā festivāla „Tango Sun Festival” vādītājs Aigars Stirna. Viņš dejo tango kopš 1999. gada, ir mācījies pie pasniedzējiem Argentīnā un Eiropā, un papildinājis savas zināšanas dažādos starptautiskos festivālos un semināros. 2009. gadā viņš iestudējis horeogrāfiju Latvijas Nacionālā teātra izrādei „Uz neatgriešanos”.

 

Reklāma
Reklāma

Aigara Stirnas uzskata ka, Argentīnas tango ir ne tikai kaislīga mīlestības deja, bet arī emocionāla komunikācija un radoša izpausme, kuras pamatā ir prieks un brīva improvizācija. Aigara Stirnas vadītās nodarbības ir tango vakari brīvā gaisotnē, kuros var baudīt dejas un mūzikas vilinājumu, iepazīties ar tango pamatiem, izmēģināt dažādus dejas elementus un atpūsties Kaņepes Kultūras centra vasaras terasē.

 

informācija: www.tangostudio.lv, info@kanepes.lv