Latvijas Leļļu teātris izsludina vēl trīs "Joka pēc alfabēts" papildizrādes!

Ņemot vērā skatītāju lielo interesi, Latvijas Leļļu teātris papildina šīs sezonas repertuāru ar vēl trijām „Joka pēc alfabēts” izrādēm - 23. maijā plkst. 15:00, kā arī 6. un 13. jūnijā plkst. 18:30.

Tik lielu ažiotāžu, kādu izraisījusi izrāde Joka pēc alfabēts, Leļļu teātris piedzīvo pirmoreiz.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tik lielu ažiotāžu, kādu izraisījusi izrāde "Joka pēc alfabēts", Leļļu teātris piedzīvo pirmoreiz.

Biļetes uz tām jau nopērkamas „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās, internetā un Leļļu teātra kasē. Izrāde skatāma Mazajā zālē, biļešu cena – Ls 6.

Kā ziņots, tik lielu ažiotāžu, kādu izraisījusi izrāde „Joka pēc alfabēts”, Leļļu teātris piedzīvo pirmoreiz. Biļetes uz šo izrādi, tostarp visām papildizrādēm, ir pilnībā izpārdotas līdz pat sezonas beigām, tāpēc ziņa, ka repertuārā iekļautas vēl trīs izrādes, noteikti iepriecinās gan lielos, gan mazos skatītājus.

Lai gan uz Indras Sproģes jautrās grāmatiņas dramatizējumu Vijas Blūzmas režijā aicināti bērni no 3 gadu vecuma, daudz prieka tā sniegs visu paaudžu skatītājiem. 33 latviešu alfabēta burtus apspēlē un izdzied Leļļu teātra lieliskā aktieru trijotne: Dace Vītola, Santa Didžus un Anrijs Sirmais.

Izrādē izmantota Renāra Kaupera populārā dziesmiņa „Joka pēc alfabēts”, kuru ar autora laipnu ieteikumu izrādes vajadzībām papildinājis un aranžējis komponists Valts Pūce.

Latvijas Leļļu teātris. Prieks, no kura neizaug! Laiks, kuru neaizmirst!

Ieskaties: www.lelluteatris.lv

Reklāma
Reklāma