Latvijas Leļļu teātra kases grāvēji - "Joka pēc alfabēts" un drāma "Neaiztiec mani!"

Lielu interesi skatītāju vidū raisījuši jaunākie Latvijas Leļļu teātra iestudējumi - „Joka pēc alfabēts” un provokatīvā drāma „Neaiztiec mani!”, par ko liecina izpārdotās biļetes un publikas atsauksmes.

Foto no provokatīvās drāmas Neaiztiec mani!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no provokatīvās drāmas "Neaiztiec mani!"

Tik lielu ažiotāžu, kādu izraisījusi izrāde „Joka pēc alfabēts”, Leļļu teātris piedzīvo pirmoreiz. Biļetes uz šo izrādi kopš tās pirmizrādes 24. martā, tostarp visām papildizrādēm, bijušas un ir pilnībā izpārdotas, tāpat vairs nav pieejamas biļetes uz izrādēm aprīlī un maijā. Vairs tikai nedaudz biļešu nopērkamas uz 14. jūnija izrādi, bet tā arī šajā sezonā būs pēdējā. Izrāde skatāma Mazajā zālē, biļešu cena – Ls 6.

Jāatgādina, ka uz Indras Sproģes jautrās grāmatiņas dramatizējumu Vijas Blūzmas režijā aicināti bērni no 3 gadu vecuma. Visus 33 latviešu alfabēta burtus apspēlē un izdzied Leļļu teātra lieliskā aktieru trijotne: Dace Vītola, Santa Didžus un Anrijs Sirmais. Izrāde izpelnījusies gan lielo, gan mazo skatītāju nedalītu sajūsmu.

Izrādē izmantota Renāra Kaupera populārā dziesmiņa „Joka pēc alfabēts”, kuru ar autora laipnu ieteikumu izrādes vajadzībām papildinājis un aranžējis komponists Valts Pūce.


Tikpat lielu skatītāju interesi, īpaši jauniešu vidū, raisījusi arī Ivara Lūša iestudētā provokatīvā drāma „Neaiztiec mani!”: pilnībā izpārdotas biļetes uz izrādēm aprīlī, tomēr vēl nedaudz biļešu pieejamas uz pēdējo šīs sezonas izrādi, kas notiks 18. maijā. Lomās redzēsim Danu Lāci, kuras atveidotā Meitene izpelnījusies īpaši cildinošas kritiķu un skatītāju atsauksmes, tāpat lieliski darbojas Miķelis Žideļūns (Vīrietis), Artūrs Putniņš (Puisis), Audra Pētersone (Māte) un Pēteris Šogolovs (Tēvs). Silvestra Zemgala mūziku un Meitenes domas un sajūtas atdzīvina Liene Šomase.

SKATIES BILŽU GALERIJU UN IEDVESMOJIES!

Reklāma
Reklāma


Izrādes pamatā ir jaunās rakstnieces Elzas Apkalnes luga „Korinte”, kas atspoguļo kādas padsmitnieces dzīvi vienas diennakts garumā. Izrādē leļļu nav, un tā adresēta jauniešiem no 16 gadu vecuma. Izrāde skatāma Lielajā zālē, biļešu cena – Ls 6, skolēniem un studentiem – Ls 2.

Arī uz Londonas objektu teātra „Folded Feather” viesizrādēm „Čemodāna cirks” nedaudz biļešu atlicis vairs tikai uz pirmo no divām izrādēm, kas notiks 26. aprīlī, savukārt uz 27. aprīļa izrādi biļetes jau ir izpārdotas.

Tādējādi Leļļu teātris ir gandarīts, ka šī brīža repertuāra piedāvājums skatītājos raisījis tik lielu interesi, uzticību un mīlestību, apliecinot, ka savu izrādi šajā teātrī var atrast gan lielie, gan mazie skatītāji.

Teātris informē, ka jau pieejamas biļetes uz visām izrādēm jūnijā. Tās nopērkamas „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās, internetā un Leļļu teātra kasē.

Vairāk par jaunajām izrādēm lasiet Latvijas Leļļu teātra mājas lapā: www.lelluteatris.lv.

Latvijas Leļļu teātris. Prieks, no kura neizaug! Laiks, kuru neaizmirst!