Nedabūji biļetes uz izrādi „Joka pēc alfabēts”? Izsludinām jaunus izrāžu datumus!

Latvijas Leļļu teātris ir gandarīts: biļetes uz jauniestudējuma „Joka pēc alfabēts” pirmizrādi, kas notiks 24. martā Mazajā zālē, ir pilnībā izpārdotas, savukārt uz nākamo izrādi, kas būs skatāma 29. martā, pieejamas vairs tikai dažas. Taču skatītāji, kas biļešu iegādi nokavējuši, var neskumt: jau šobrīd sākusies biļešu iepriekšpārdošana uz Leļļu teātra izrādēm aprīlī, un „Joka pēc alfabēts” repertuārā iekļauts veselas trīs reizes - 7., 19. un 29. aprīlī. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Uz Indras Sproģes jautrās grāmatiņas dramatizējumu Vijas Blūzmas režijā aicināti bērni no 3 gadu vecuma. Visus 33 latviešu alfabēta burtus apspēlēs Leļļu teātra aktieri Anrijs Sirmais, Dace Vītola un Santa Didžus, uzburot visdažādākos tēlus, mazajiem pierādot, ka mācīties var būt arī viegli un jautri!

 

Izrādē izmantota Renāra Kaupera populārā dziesmiņa „Joka pēc alfabēts”, kuru ar autora laipnu ieteikumu izrādes vajadzībām papildinājis un aranžējis komponists Valts Pūce.

 

Jāatgādina, ka „Joka pēc alfabēts” ir tikai viens no trim jauniestudējumiem, kam martā gaidāma pirmizrāde. Jau no 3. marta Lielajā zālē būs skatāma izrāde „Brālītis un Karlsons, kas dzīvo uz jumta” krievu trupā (režisors-inscenētājs Kārlis Auškāps), savukārt 16. martā Lielajā zālē pirmizrādi piedzīvos režisora Ivara Lūša veidotais provokatīvais iestudējums „Neaiztiec mani!”, kas būs adresēts jauniešiem no 16 gadu vecuma. 

 

Visbeidzot, laba ziņa skolēniem un viņu vecākiem! Šopavasar Latvijas Leļļu teātris atjauno tradīciju, skolēnu brīvdienās izrādes repertuārā iekļaujot arī darbdienu vakaros plkst. 18:30. Tā 13. martā tiks piedāvāta izrāde „Zaķīšu pirtiņa”, 14. martā – „Palle viens pats pasaulē” un 15. martā – „Kas dzīvo rotaļkastē...?” 

Reklāma
Reklāma

 

Uz visām izrādēm biļetes nopērkamas „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās, internetā un Leļļu teātra kasē. 


Vairāk par jaunajām izrādēm lasiet Latvijas Leļļu teātra mājas lapā: www.lelluteatris.lv.


Latvijas Leļļu teātris. Prieks, no kura neizaug! Laiks, kuru neaizmirst!