Baltas lauvas Rīgas Cirkā!

Rīgas Cirks piedāvā nebijušu cirka programmu “Lauvu karaliste”, ar izcilākajiem Eiropas un Krievijas cirka māksliniekiem un neparastākajiem dzīvniekiem.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Programmas zvaigzne – Ukraiņu cirka mākslinieks Vlads Gončarovs! Uz Rīgu viņš atvedis 10 lauvas. Divi no tiem ir pilnīgi balti. Vlads Gončarovs ir neparasts dresētājs, jo ir atradis īsto pieeju šiem plēsīgajiem dzīvniekiem, priekšnesumam piešķirot šokējošu vieglumu. Perfekta sapratne ar dzīvniekiem stepa ritmos.

 

Reklāma
Reklāma

Jau pēc viesizrādēm Rīgā, 2012. gada janvārī lauvu atrakcija dosies uz pasaulē lielāko cirka forumu – 36. Montekarlo starptautisko cirka festivālu! Vlads Gončarovs ir saņēmis personīgu ielūgumu no Montekarlo cirka festivāla prezidenta Ursa Pilza. Šāds ielūgums norāda uz to, ka mākslinieks ir viens no iespējamajiem festivāla uzvarētajiem.
Tieši Rīgas Cirks veic mākslinieka unikālās turnejas loģistiku, administrējot sarežģīto atrakcijas ceļu uz Montekarlo un tālāk uz Ņikuļina Cirku  Krievijā.

Jaunajā  programmā piedalās  arī dzīvnieku dresētāju duetu Oksana un Viktors, kuri  skatītājiem parādīs šobrīd arī Latvijā modē nākušos degunlācīšus. Rīgas Cirkā būs skatāma  priekšnesuma pirmizrāde!

No Karību jūras Galapagu salām atceļojuši milzu papagaiļi – košās un krāsainās aras, jautrie un kustīgie kakadū, kā arī dīvainais, dekoratīvais putns tukāns! Volodimirs Gorodetskis,  īsts papagaiļu guru, rāda absolūti unikālas šo putnu iespējas.

Vēl viena pasaules pirmizrāde Rīgas Cirkā! Lidojošie akrobāti RUBAN nodod skatītāju vērtējumam savu jaunāko priekšnesumu uz milzu šūpolēm. Maskaviešu numurs ir tapis Rīgas Cirkā. Pēc Rīgas viesizrādēm akrobātu kolektīvs dosies garā izrāžu turnejā uz Holandi.

Bet tie nebūt nav visi brīnumi, kas gaidāmi Rīgas Cirka programmā “Lauvu karaliste”. Nāciet, mēs Jūs vienmēr gaidām, lai dāvatu prieku lieliem un maziem!

Izrāžu grafiks:
NOVEMBRIS:

26. novembris 15:00 18:00
27. novembris 12:00 15:00
DECEMBRIS:
2. decembris 18:00
3. decembris 12:00 15:00
4. decembris 12:00 15:00
9. decembris 18:00
10. decembris 12:00 15:00
11. decembris 12:00 15:00
16. decembris 18:00