Atsācies Māmiņu seansu k/t "Citadele"

Priecīga ziņa jaunajām māmiņām! Sākot no 29. Septembra k/t Kino Citadele atgriežas „Māmiņu seansi”. Turpmāk tie notiks katra mēneša pēdējā ceturtdienā, nevis katru nedēļu kā ierasts.

29. septembra „Māmiņu seansā” plkst. 13:45 notiks pirmizrāde romantiskajai komēdijai Kurš pēc kārtas?. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

29. septembra „Māmiņu seansā” plkst. 13:45 notiks pirmizrāde romantiskajai komēdijai "Kurš pēc kārtas?". Publicitātes foto.

Šādas izmaiņas tika ieviestas, lai nodrošinātu iespējami piemērotākas filmas izvēli „Māmiņu seansos”.

Turpmāk „Māmiņu seansos” būs vērojamas tikai izmeklētas filmas sieviešu auditorijai, turklāt regulāri māmiņām būs iespēja redzēt filmas pirmajām!  


29. septembra „Māmiņu seansā” plkst. 13:45 notiks pirmizrāde romantiskajai komēdijai „Kurš pēc kārtas?”


Alijas dzīve nav nekāds rožu lauks — kārtējās attiecības ir pajukušas un viņa tiek atlaista no darba. Kādā žurnālā viņa izlasa, ka vidēji sievietei mūža laikā ir 10 vīrieši, bet kad pati sāk skaitīt savus bijušos, izrādās, ka šis skaitlis ir teju dubults! Alija stingri apņemas vairs neielaisties attiecībās ne ar vienu citu, bet gan uzmeklēt savus bijušos, lai noskaidrotu kurš no tiem ir viņas dzīves īstais vīrietis. Alijai talkā nāk viņas kaimiņš — puisis, kura dzīvokli katru rītu atstāj arvien jaunas meičas. Viņš par skaitļiem neraizējas, tomēr apņemas palīdzēt kaimiņienei atrast viņas puišus, ja tā ļaus viņam slēpties savā dzīvoklī, lai izvairītos no paša gultas biedrenēm.


Lomās: Anna Faris, Chris Evans, Ari Graynor, Blythe Danner, Zachary Quinto, Oliver Jackson-Cohen

 

Reklāma
Reklāma

SKATIES VIDEO!

http://www.youtube.com/watch?v=j9stplJF1ek


Kas ir māmiņu seanss?
„Māmiņu seanss” ir filmas seanss, kura laikā viss tiek pakārtots māmiņām ar maziem bērniem. Ņemot vērā to, ka bieži vien jaunās māmiņas saskaras ar problēmu, ka viņām nav, kur iet kopā ar mazo, lai justos ērti, k/t Kino Citadele sadarbībā ar „Māmiņu Klubu  organizē kino seansu speciāli jaunajām māmiņām.
„Māmiņu seansā” tiek atlasītas filmas, kas vairāk piemērotas sieviešu auditorijai. Lielākam komfortam ir samazināts filmas skaņas līmenis un zālē ir vairāk gaismas, lai nepieciešamības gadījumā varētu pārtīt mazuli. Zālē var droši ņemt līdzi ratiņus, jo tos var novietot pie ekrāna.

 

Lai iegādātos biļeti, dodies uz www.forumcinemas.lv