Pepijai Garzeķei sava skola pie "Doles"

Skolas gaitu sākšana ir jauns un neparasts piedzīvojums katra pirmklasnieka dzīvē. Tāpēc šajā dienā pati Pepija Garzeķe rīkos savu īpašo skolu pie tirdzniecības centra „Dole”. Uz šo skolu aicināts ikviens, taču vismīļāk gaidītie būs tieši Ķengaraga pirmklasnieki, kuriem sarūpētas īpašas dāvanas.

FOTO: Mārcis Baltskars, http://www.baltskars.lv/

1.septembrī no plkst. 12.00 līdz 14.30 skolēni no tuvējām mikrorajona skolām ir aicināti atzīmēt šo dienu pie t/c „Dole”, kur mūžam nemierīgā un izdomas bagātā Pepija Garzeķe vadīs jautras izdarības, atrakcijas, balvas un pat koncertu.

Pepija, kā parasti, būs ieradusies ar īstu dzīvu zirgu, uz kura mācīs ballītes viesiem jāt atmuguriski. Kopā ar meitenēm Pepija gatavos pērļu rotas, bet puikām paredzēta loka šaušanas mācība. Kamēr skolotāja izgājusi no „klases”, jāapzīmē „klases sienu”. Savukārt pusdienas laikā, svētkiem par godu, īsts konfekšu lietus. Noslēgumā koncertu sniegs slavenā grupa „Putnu balle”. Bērniem būs iespējams izpriecāties arī „Annels” piepūšamajās atrakcijās, kā arī par drošu ceļu uz skolu mācīs inspektori Runcis Rūdis, Bebrs Bruno un Rīgas Pašvaldības policijas suņuks. Vēl bērnus ar savām tiesībām un pienākumiem iepazīstinās  Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas pārstāvji.

Svētkos īpaši tiks gaidīti mikrorajona pirmklasnieki. T/c „Dole” katram, kurš šogad uzsāk mācības kādā no Ķengaraga skolām, sarūpējis skaistus pārsteigumus. Šogad mācības Kengaraga mikrorajonā uzsāks apmēram 370 pirmklasnieku.  

Tirdzniecības centrs „Dole”, tirdzniecības centru apvienības „Galactico” biedrs, šogad   apkārtējo skolu pirmklasnieku sveikšanu organizē jau ceturto gadu pēc kārtas. Iepriekšējos gados šie pasākumi guva ļoti lielu apmeklētāju atsaucību, tāpēc arī šogad t/c „Dole” darbinieki vēlas turpināt veiksmīgo tradīciju.

Tālrunis informācijai: 67018500
 

Ieskaties: www.dole.lv

Reklāma
Reklāma