16. jūnijā Gramatu namā "Valters un Rapa" iespēja tikt pie grāmatām bez maksas!

16. jūnijā 18:00 Gramatu namā “Valters un Rapa” kopā ar psihoterapeiti Solvitu Vekteri dalīsimies personīgā pieredzē un meklēsim savu ideālo ceļu uz sirdsmieru un pārticību.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sāra Bon Bronika atgriežas sava bestsellera „Vienkāršā pārpilnība” starojumā ar jaunu stāstu sievietēm, kuras zaudējušas savu naudu un līdz ar to sirdsmieru, tāpēc 16. jūnijā 18:00 Gramatu namā “Valters un Rapa” kopā ar psihoterapeiti Solvitu Vekteri dalīsimies personīgā pieredzē un meklēsim savu ideālo ceļu uz sirdsmieru un pārticību.

„Sirdsmiers un pārticība” ir par sievietēm un naudu. Lielākajai daļai no mums tās ir emocionāli svārstīgas attiecības. Turklāt vissarežģītākās, kādas vien iespējamas, un tādas, kas visvairāk valda pār mūsu dzīvi, jo mēs to pieļaujam.

Sāra Bon Bronika atklāj līdz šim nezināmas nianses par savu kritienu no naudas virsotnes līdz pašai apakšai. Šī grāmata ir Sāras atbilde pasaules un viņas pašas finanšu krīzei. Autore apkopo žurnālu, grāmatu un avīžu fragmentus — it īpaši Lielās Depresijas laikā rakstītu — lai iedvesmotu un motivētu lasītājas, kuras ir iestigušas mūsdienu ekonomikas problēmās un finansiālā bezcerībā.

Aicināts ikviens interesents!
Drosmīgākajām dalībniecēm
grāmatu balvas.

Ieskaties: www.kontinents.lv

Reklāma
Reklāma