Šovasar Rīgas Cirkā "Ekstrēmā vasara"!

Pirmo reizi Latvijā — Neticamais riska šovs "Ekstrēmā vasara"!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Cirka numurs "Globe of the death" ir viens no sarežģitākajiem trikiem, kāds tiek izpildīts cirka manēžā. Metāla lodē, kuras diametrs ir vien 4 metri, vienlaicīgi, lielā ātrumā riņķo trīs motociklisti. Elpa aizraujas vērojot dzīvībai bīstamos horizontāli un vertikāli izpildītos salto uz motocikliem tikai pāris centimetru attālumā vienam no otra.


Piedaloties Liela Maskavas cirka rīkotajā starptautiskajā cirka festivālā "Zelta Bufs" šis numurs ieguva skatītāju nedalītas simpātijas un tika atzīts kā visefektīvākais priekšnesums!

 

Kā lielisks papildinājums ekstrēmajiem viesiem no Maskavas būs Rīgas Cirka baleta grupa, kura uz doto brīdi ir viena no labāk kostimētajām deju grupām Latvijā. Tērpi ir koši un krāsaini, kas lieliski piestāv vasarai.

Reklāma
Reklāma


Izrādē uzstāsies arī šobrīd vieni no labākajiem Latvijas cirka māksliniekiem — daiļā gaisa vingrotāja Daiga Vilciņa ar jaunu cirka priekšnesumu, noslēpumainie iluzionisti, burvju triku meistari — Valentīna Volkova un Leonīds Fedotovs, kuri apguvuši jaunus trikus ar kuriem pārsteigt skatītājus un protams, kā gan cirks bez klauniem, bez Mihaila Basmanova un Marija Pšenova- absolūtiem bērnu favorītiem!

 

Nāciet uz Rīgas Cirku arī vasarā un baudiet lielisku vakara atpūtu kopā ar ģimeni un draugiem! Arī vasarā šeit būs ko redzēt un par ko priecāties!

Izrāžu grafiks:
6. jūnijs pirmdiena 18:30
7. jūnijs otrdiena 18:30
9. jūnijs ceturtdiena 18:30
11. jūnijs sestdiena 16:00
14. jūnijs otrdiena 18:30
16. jūnijs ceturtdiena 18:30
18. jūnijs sestdiena 16:00
21. jūnijs otrdiena 18:30
28. jūnijs otrdiena 18:30
30. jūnijs ceturtdiena 18:30