Jauna muzikāla brīvdabas komēdija "Grēku kalna dēkaiņi"

Tuvoties vasarai  un, atzīmējot savu septīto brīvdabas izrāžu sezonu, "Muzikālais teātris 7" šovasar pie skatītājiem atkal dosies ar jaunu, dzīvespriecīgu un muzikālu komēdiju "Grēku kalna dēkaiņi", dāvājot atpūtu, jautrību un līdzdziedāšanas svētkus visiem teātra un dziesmu draugiem.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Pat vismazākajā Latvijas ciematā ir savs "grēku kalns": vieta, kur paaudzēm pulcējušies ļaudis. Grēku kalnā vienmēr bijušas labākās balles un skaistākie svētki, te tiekas romantiski mīlnieki, bezbēdīgas rotaļas triec bērni, pastaigājas pensionāri, klačiņu uzsit draugi, bet biznesa haizivis ļaužu iecienīto vietu vēlas pārvērst privātīpašumā. Tomēr katra Latvijas grēku kalna "sirds" vajadzīgos brīžos spēj pulcēt kopā visus savus dēkaiņus, lai neatdotu ciemata, pilsētas vai metropoles dvēseli ātras un melnas naudas tīkotājiem. Tieši par šādu grēku kalnu, tātad par jebkuru Latvijas pilētu vai ciematu, ir šīs vasaras "Muzikālā teātra 7" izrāde.

Krāsaini raksturi, asprātīgi dialogi, komiskas un melodramatiskas situācijas, iemīļoti komiķi, dziedātāji, dramatiskie aktieri un TV šovu zvaigznes, kā arī visiem zināmie un iemīļotie šlāgeri no Ilmāra Dzeņa un Larisas Mondrusas repertuāra (Dažu skaistu ziedu, Neticu, ka tā var izgaist mīla, Krizantēmas, Taurenītis, Sasatiku puisīti, Tumša, tumša tā eglīte, Staburadze, Ak vai, cik žēl u.c.) jaunā aranžējumā  — tas viss jūs sagaida  komēdijā "Grēku kalna dēkaiņi".  

Šogad lomās iejutīsies Akvelīna Līvmane, Jānis Skanis, Jolanda Suvorova, Valters Krauze, Liene Šomase, Atis Auzāns un Oranžais koris, Mārtiņš Brūveris, Ieva Sutugova,  Gints Andžāns, māsas Legzdiņas, Voldemārs Šoriņš, Kārlis Anitens un Alberts Kivlenieks. Arī šogad lugas autors un režisors ir Voldemārs Šoriņš, skatuves scenogrāfija atkal uzticēta Jānim Jansonam, par horeogrāfiju kā allaž gādās Alberts Kivlenieks, bet vecajiem šlāgeriem jaunu elpu dāvās muzikālais producents Atis Auzāns.

Muzikālās komēdijas "Grēku kalna dēkaiņi" pirmizrāde tradicionāli  notiks Saulkrastu estrādē — 22. jūlijā 20:00.

Pēc tam "Muzikālais teātris 7" viesosies Madonas estrādē (23. jūlijā 20:00),

Ikšķiles estrādē (29. jūlijā 20:00),

Tukumā Durbes estrādē (30. jūlijā 20:00),

Valmieras estrādē (5. augustā 20:00),

Alūksnē Pilssalas estrādē (6. augustā 19:00),

Reklāma
Reklāma

Saldū Kalnsētas parka estrādē (13. augustā 20:00),

Bauskā Pilskalna estrādē (19. augustā 20:00),

bet izrāžu tūres noslēgums, kā ierasts, notiks Kuldīgas estrādē (20. augustā 20:00).

"Muzikālais teātris 7" brīvdabas izrādes iestudē kopš 2005. gada vasaras. Iepriekšējo gadu darbi — "Vella kalpi", "Robinsona dārgumi", "Dāvana mūsdienu sievietei", "Vienas vasaras ministrs", "Septītās debesis" un "Tas trakais Bellaccord šovs" kopā pulcējušas jau 250 tūkstošus skatītāju, padarot teātri par nozīmīgāko profesionālo brīvdabas izrāžu iestudētāju Latvijā.