Ģimenes pasākumi Jelgavā maijā

Ģimenes restorāns Hercogs, parūpējies par dažādiem izklaidējošiem pasākumiem, kas būs pieejami visiem Jelgavas iedzīvotājiem un pilsētas viesiem. Restorāns aicina uz kopīgu darbošanos radošās darbnīcās, īpašos bērnu pasākumos un kopīgi mācīties dažādu kulinārijas brīnumu veidošanu.

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

 

Bezmaksas pasākums - Kulinārijas idejas bērnu ballītēm

3. maijā no plkst. 18.00-20.00 ģimenes restorānā Hercogs sadarbībā ar Tupperware tiek rīkots bezmaksas pasākums Tā ietvaros atnākušie dalībnieki iemācīsies gatavot rauga mīklas zvēriņus. Pieteikšanās līdz 2. maijam rakstot uz e-pastu jolux@inbox.lv.

 

Radošās nodarbības bērniem

7. un 21. maijā no plkst. 10.30-12.00 tiek organizētas radošās nodarbības bērniem vecumā no 3 - 11 gadiem. Pirmajā sestdienā tiks veidoti apsveikumi Mātes dienā un nākamajā reizē paredzēts kāds pārsteigums. 

Dalības maksa 1.5 Ls, materiāli iekļauti cenā.

 

Ēdienu gatavošanas un degustēšanas meistarklase

Notiks 11. maijā no plkst. 18.00-20.30. Nodarbību vadīs ģimenes restorāna „Hercogs” īpašnieks - šefpavārs Andris Rūmītis. Viņš stažējies amerikāņu restorānā Itālijā un vienā no pasaules labākajiem restorāniem – „Michelin” Francijā. Tiks gatavoti pieci dažādi ēdieni – humusa lavašs, uzkoda – grilēti cukini ar kazas sieru un pesto, veselīgi salāti ar sēklām un interesantiem dārzeņiem, gaspačo zupa un bezalkoholiskais vasaras kokteilis. Meistarklases beigās uz jaukām vakariņām – pagatavoto ēdienu degustāciju tiek aicināts meistarklases dalībnieka viesis. 

Dalības maksa 15 Ls. Pieteikšanās līdz 6. maijam rakstot uz e-pastu jolux@inbox.lv.

 

Bērnu rīts ar Kukainīšiem

Reklāma
Reklāma

15. maijā no plkst. 11.00-14.00 mārītes, spārītes un taurentiņi no 11.00-12.00 ciemos gaidīs mazākos bērniņus vecumā līdz 4 gadiem un no 12.00-14.00 lustēsies kopā ar 4-10 gadus veciem bērniem. Veidosim kādu jauku darbiņu, iesim, diesim, smiesim un uzēdīsim kādu našķi! 

Dalības maksa 1 Ls, sejiņu krāsošana 0.5 Ls.

 

Radošās domuklases – filcēšana

18. un 25. maijā no plkst. 18.00-19.30 norisināsies filcēšana sausajā un slapjajā tehnikā iesācējiem. Nodarbības vadīs Ieva Rasne. 

Dalības maksa 6 Ls, cenā iekļauti materiāli, tēja/kafija un kāds gardumiņš. 

Pieteikšanās uz e-pastu jolux@inbox.lv līdz 17. un 24. maijam.


Bērnu apģērbu un mantu Tirdziņš 

22. maijā no plkst. 10.00-15.00 varēs iegādāties jaunas, lietotas un pašu gatavotas lietas dažādu vecumu bērniem un topošajām māmiņām. Vecāki tiek aicināti atnest pašiem vairs nevajadzīgās mantas (apģērbu, apavus u.c.) un nodot tās labdarībai atstājot stūrītī DĀVINU. 

Tirdziņa dalībniekiem lūgums pieteikties rakstot uz e-pastu jolux@inbox.lv līdz 17. maijam.

 

Visi pasākumi notiek ģimenes restorānā Hercogs, Kr. Barona ielā 3, Jelgavā!

 

Vairāk informācijas:

www.hercogsj.lv 

jolux@inbox.lv