Stilīgākais skrējiens ZELTA KEDA — 4. jūnijā Mežaparkā

Sportot ir stilīgi! Ar šādu devīzi šogad sevi piesaka stilīgākais skrējiens Rīgā — ZELTA KEDA 2011, kas norisnāsies šī gada 4. jūnijā Mežaparkā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

ZELTA KEDA jau trešo gadu vienuviet pulcēs gan īstenus "profiņus", svētdienas sportistus, sabiedrības "krējumu", atraktīvas ģimenes, uzņēmīgus darba kolektīvus, stilīgus skolēnus, studentus un citus aktīvos.


Priekšrocības un iemesli, lai piedalītos skrējienā ZELTA KEDA 2011:
Pirmkārt, SKRIEN CIK GRIBI! Dalībniekiem būs iespēja noteikt savu distances garumu. Maksimāli atļauts veikt 3 apļus (apļa garums 5 km). Laika limits 3 apļu veikšanai ir 2 stundas.
Otrkārt, ĪPAŠIE PITSTOPI! Lai skrējiens būtu raitāks un pa spēkam ikvienam, distancē būs īpašie PITSTOPI, kuros būs iespējams ne tikai atvilkt elpu, bet arī piedalīties dažādās aktivitātēs.
Treškārt, KONKURSI! Pirms, pēc un pasākuma laikā tiks organizēti pārsteigumiem piesātināti konkursi gan dalībniekiem, gan līdzjutējiem!
Ceturkārt, APBALVOŠANA! 1.-3. vietu ieguvēji visās vecuma grupās katrā distancē tiks apbalvoti ar sponsoru sarūpētām balvām. Labākos 5, 10 un 15 km noteiks pēc finiša laika. Uzvarētājus apbalvos tajās distancēs, kurās tie finišēs! Visi finišējušie saņem medaļas un piemiņas diplomus ar rezultātu.
Piektkārt, skrien savos ĒRTAKAJOS APAVOS! Vai tās būtu skolas laika kedas, vai tikko pirktas botas. Galvenais, lai pašam ērti! PIEDALIES UN ESI STILĪGS!

Sacensības organizē viens no vadošajiem tautas sporta pasākumu rīkotājiem Latvijā kompānija SPORTLAT. Papildu informācija un pieteikšanās internetā: www.zeltakeda.lv kā arī sporta preču veikalā SPORTLAT, Rīgā, A.Deglava ielā 7. tel.: 67291526

Reklāma
Reklāma


Ieskaties: www.zeltakeda.lv