Sievietes pasaules krāšņums – 8. martā kino "Rīga"

Vēl tikai vienu reizi uz ekrāna, jūsmojot par sievietes daiļumu, piedāvājam noskatīties Elisonas Gristas sirsnīgo, dzīvespriecīgo, koķeto un atklāto filmu Burleska bez aizspriedumiem 8. martā plkst. 19:00 kino Rīga! Jūs sagaida valdzinoši uzvedumi, intervijas ar mūsdienu un bijušajām burleskas zvaigznēm, aizraujoša mūzika un dažāda veida satriecoša izklaide.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Filmā Burleska bez aizspriedumiem Eiropas burleskas karaliene Imodestija Bleiza atver priekškaru, aiz kura slēpjas ugunīga glamūra pasaule, un piedāvā ekskluzīvu ieskatu kārdināšanas mākslas aizkulisēs, atklājot perfektā priekšnesumā ieguldīto darbu. Sākot ar fantastiski izsmalcinātiem kostīmiem un beidzot ar iespaidīgiem skatuves trikiem, Imodestija un viņas kolēģes iepazīstina ar izcilākajiem burleskas šoviem žilbinošā pavedinošu uzvedumu eksplozijā. Netiek aizmirsti arī vienmēr izpārdotais pašas Imodestijas Tease Show.

„Burleskas fanu skaits pieaug visā pasaulē, bet jo īpaši Amerikā, kur publika vienmēr tikusi uzskatīta par daudz konservatīvāku nekā Eiropā. Lai arī ko publika nākotnē saistīs ar burleskas jēdzienu, mani personiski neatturēs darīt tieši to, kas man patīk. Es nerūpēšos par žanra tīrību, bet gan par to, lai mani priekšnesumi sagādātu baudu un būtu perfekti izpildīti…” Tā Imodestija Bleiza.

Par svarīgākajām mācībām savā dzīvē burleskas zvaigzne saka tā: „Piemērojies, bet neej uz kompromisiem, mīlestība ir visu atbilžu atbilde, un pirms pusdienām nekad nedzer vairāk par diviem sausajiem martīni, ja vēlies palikt dāma.”


Biļetes pārdošanā kino Rīga un Biļešu serviss kasēs, kā arī www.bilesuserviss.lv.

Biļešu cenas no 4 Ls līdz 6 Ls.

Ieskaties: www.kino.riga.lv

 

Reklāma
Reklāma