Jauns humoršovs "Smejies vesels!"

Nesen Tukuma kultūras namā notika pirmizrāde jaunajam humoršovam Smejies vesels ar aktieriem Jāni Reini, Imantu Stradu un dziedātāju Dzintaru Čīču. Humoršovs turpmākajos mēnešos būs skatāms visā Latvijā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Humoristiskajā izrādē skatītājiem būs iespēja izsmieties par sadzīviskām situācijām mūsu dzīvē,  aktieri iejutīsies visdažādākajos tēlos – sievasmāte un znots, students un pasniedzējs, narkologs un viņa pacients, vīrs un grūtniece un daudzos citos. Izrādi veido savā starpā nesaistītas ainiņas no dzīves, kurās skatītājs varēs atpazīt gan sevi, gan savus paziņas. Matriālu izrādei izveidojis Valmieras teātra aktieris Imants Strads, bet režisora lomu uzņēmies populārais aktieris Jānis Reinis, kura aktiermeistarību un pieredzi profesionaļi nemēdz apšaubīt.


Programmu papildinās Dzintara Čīčas jaunā dziesmu programma, kurā skanēs, gan mazāk dzirdētas R.Paula dziesmas jaunās skaņās, gan pasaulē populāri čigāniski šlāgeri un tautasdziesmas ar asprātīgiem tekstiem.


Humoršova producente Laila Ilze Purmaliete ir pārliecināta, ka šajā drūmajā laikā humoršovi  cilvēkiem ir vitāli nepieciešami, jo tie spēj dot enerģiju, spēku un ticību nākotnei. Zīmīgo  nosaukumu šovam devis Latvijas Radio 2 direktors Armīns Ronis, kurš ļoti cer, ka drīzumā Latvijas Radio ēterā nonāks humoristisks raidījums ar šadu pašu nosaukumu, kurā skanēs asprātīgas anekdotes aktieru un tautas stāstnieku izpildījumā.


Nākošās humoršova izrādes paredzētas:

6.februārī Preiļos, 

18.februārī Talsos,

26.februārī Cēsīs,

Reklāma
Reklāma

5.martā Tirzā, 11.martā Valmierā,

1.aprīlī Ogrē.


Biļetes “Biļešu Paradīze” un kultūras namu kasēs.