5. martā burvju šovs "Fokus-Pokus"

5. martā plkst 12.00 VEF Kultūras pilī notiks vienīgā un neatkārtojamā iluzionistu Paļčevsku izrāde Fokus-Pokus! Stundu garā programma izveidota īpaši mazajiem skatītājiem un viņu vecākiem.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Pēc kopīgām izrādēm 20 gadu garumā, pēc atzinības gūšanas Baltijas valstīs, Krievijā un Eiropā skatuves mākslinieki Jeļena un Genādijs Paļčevski paziņojuši par savu atvadu turneju. Dueta repertuārā sakrājies daudz spilgtu un elpu aizraujošu numuru, kurus vislabāk novērtēs un atcerēsies bērni. Mākslinieki nolēmuši tos rādīt īpašā dienas šovā Fokus-Pokus. Pieaugušie un bērni, kas vecāki par 10 gadiem, var iegādāties biļetes uz vakara izrādi Simply The Best (Vienkārši Vislabākais), kas notiks plkst 19.30.


Paļčevski iesaka atnākt pusstundu pirms izrādes sākuma.
"Lieta tā, ka Kultūras pils foajē skatītājus izklaidēs magi un burvji, kuri atbraukuši uz festivālu Brīnumdzintars 2011," paskaidro Jeļena Paļčevska. "Turklāt pirms un pēc koncerta darbosies Burvju bode, kurā katrs varēs sev atmiņai iegādāties suvenīrus un pats pamēģināt spēkus burvju mākslinieka lomā."


Skatītājus gaida pasakaini notikumi, triki ar dzīvniekiem un, protams — īsts Lidojums! Tas ir viens no lieliskākajiem iluzionistu numuriem, kurā Jeļena vairākas minūtes lido virs skatuves.
"Bērni bieži vien lido pa sapņiem, bet mēs parādīsim, ka iespējams lidot virs zemes arī nomodā!"

Reklāma
Reklāma


Pirms šovu rādīt plašai bērnu publikai, Jeļena un Genādijs lūdz to novērtēt saviem bērniem — piecgadīgajai Megijai un četrgadīgajam Markusam: "Mums ir svarīgi zināt, kā viņi uztver mūsu idejas, kas viņiem visvairāk patīk," stāsta Jeļena. "Mūsu bērni bērnudārzā stāsta, ka viņu vecāki strādā par burvjiem, un mums tas ir ļoti patīkami! Koncertam Fokus-Pokus mēs speciāli esam izvēlējušies tādus numurus, kuros var iesaistīt arī zāli. Būs jautri! Protams, Megija un Markuss arī skatīsies uz mums – Megija jau man pasūtīja biļetes pirmajā rindā."


Biļetes uz šovu Fokus-Pokus jau pieejamas „Biļešu servisā”. Cena – Ls 4,00 – Ls 10,00.

Ieskaties: www.palchevski.lv