Daugavpilī atvērta "Čili Pica"

Paplašinot savu picēriju ķēdi, populārais picēriju tīkls Čili Pica kopš 14.janvāra Daugavpilī, Cietokšņa ielā 70 atver vēl vienu jaunu picēriju.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lai saglabātu atraktivitāti un klientu uzmanību, Čili Pica picērijai tiek veidots savs individuāla stila interjers. Interjera ziņā jaunā picērija būs veidota kluba stilā ar romantisku ievirzi. Visas picērijas vieno laba apkalpošanas kultūra, servisa līmenis un kvalitatīvi ēdieni. Iekārtojot picēriju, tiek ievēroti svarīgākie uzņēmuma pamatprincipi — patīkama atmosfēra mājīgā interjerā un laipna apkalpošana.

Čili Pica picērijas zāles platība Cietokšņa ielā būs 245 m² ar 21 galdiņu. Jaunā picērija vienlaicīgi  varēs uzņemt 97 klientus. Tiek prognozēts, ka picēriju ik dienu apmeklēs 400 klienti. Lai apkalpotu tik ievērojamu skaitu apmeklētāju, picērija Daugavpilī ir radījusi 27 jaunas darba vietas. Picērijas darba laiks — katru dienu no plkst. 10.00 līdz 24.00. Tiks piedāvāta arī ēdienu bezmaksas piegāde uz mājām. Piegādes tālrunis: 25424242.

Picērijas piedāvātajā ēdienkartē iekļauts ap 50 dažāda veida picām visām gaumēm; siltie ēdieni, deserti un dažādas uzkodas. Katru rītu no plkst. 10.00 būs iespējams baudīt brokastis no brokastu ēdienkartes. Bērniem paredzēta īpaša ēdienkarte ar garšīgiem, jautri un apetīti rosinoši rotātiem ēdieniem un dzērieniem, par kuriem, sakrājot punktiņus, varēs tikt pie dažādām Čili Pica dāvaniņām. Bērniem te būs iespēja svinēt savu dzimšanas dienu. Jubilārs pats varēs izcept savu picu, ar draugiem spēlēt spēles un saņemt dāvanu no  Čili Pica. Čili Pica picērijai ir sava Drauga karte, kurai ir īpaši cenu piedāvājumi ēdienkartē, iespēja saņemt atlaidi rēķinam līdz pat 29%, kā arī atlaides pie sadarbības partneriem.

Picēriju tīkls Čili Pica Latvijā darbojas kopš 2001.gada, kad Liepājā tika atvērta pirmā picērija. Šobrīd Čili Pica tīklā ir 20 picērijas, kas atrodas Rīgā, Liepājā, Jelgavā, Valmierā, Ogrē, Siguldā un Daugavpilī.

Ienāc www.e-pica.lv

Reklāma
Reklāma