Aizraujošas brīvdienas Leļļu muzejā

Vēlies dažādot savas brīvdienas, lai brīvbrīži ar bērniem kļūtu īpaši? Dodies uz Leļļu muzeju! Tur jūs visus gaida ne tikai feinas izstādes, bet arī nodarbības, kurās piedaloties, tavs mazais mājās varēs pārnest paša veidotu lelli un fantastisku apsveikuma kartiņu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Izstādes un darbnīca
Šobrīd muzejā apskatāmas arī divas burvīgas izstādes: Mākslinieces Ilzes Dilanes papīra lietu izstāde un  Latvijas seno eglīšu rotājumu izstāde. Taču tas vēl nav viss. 18.decembrī no pulksten 12.00 līdz 14. 00 būs atvērta papīra liešanas darbnīca. Katram būs iespēja uztaisīt dažas papīra loksnes un izveidot reljefu papīru lejot to formā. Izgatavoto papīru varēs ņemt līdzi un žāvēt mājās. Visi nepieciešamie materiāli būs jau sagatavoti. Maksa par nodarbību ir Ls 20 katram dalībniekam (cenā iekļauti visi darbam nepieciešamie materiāli). Informācija un pieteikšanās: muzejs@dollart.lv

Savu apsveikumu padari īpašu!
Decembrī muzejā ir unikāla iespēja padarīt savas apsveikumu kartiņas, vēstules neatkārtojamas, jo šobrīd mūsu mājīgajās telpās ir iespēja satikt kaligrāfijas speciālisti Līviju Bērziņu, kura ikvienu tavu  tekstu pārvērtīs skaistā mākslas darbā.
Visu par cenu un iespējām noskaidro, zvanot pa tālruni 29321680 (Līvijai Bērziņai)  vai atnākot ciemos uz Teātra ielu 3, atstājot pasūtījumu pie kasiera vai nododot pašai māksliniecei.

Skaistām ballītēm
Tā kā decembris un janvāris ir svētku un svinību laiks, Leļļu Mākslas muzejs piedāvā atzīmēt savus īpašos notikumus izmantojot muzeja piedāvātās pasākumu programmas vai iznomājot muzeja telpas. Ja vēl neesi paspējusi izdomāt, kur rīkot Ziemassvētku balli saviem bērniem, draugiem vai kolēģiem, droši raksti muzejs@dollart.lv vai zvani 29257285.

Ekskursijas muzejā
Savukārt skolotāji un skolēni aicināti izmantot šī gada pēdējās mācību dienas, lai atnāktu ekskursijā uz Leļļu Mākslas muzeju. Šeit varēs  iepazīties ar muzeja vecāko lelli, izmēģināt prasmes marionetes dancināšanā, atklāt Latvijas mazākās eglītes noslēpumu un, protams, radošajā darbnīciņā pagatavot pašiem savu ziemassvētku lelli.
Pieteikšanās ekskursijai un informācija par cenām: muzejs@dollart.lv  ; 29257285 .

Iepirkšanās Leļļu tūtā
Leļļu Mākslas muzejā atvērts veikaliņš, kurš pagaidām tiek mīļi dēvēts par Leļļu Tūtu. Veikaliņā nopērkamas  skaistas un oriģinālas lietiņas ar kurām iepriecināt gan pašiem sevi, gan svētkos arī savus mīļos. Tās veidojuši Latvijas mākslinieki, muzeja darbinieki, kā arī veikaliņā nopērkamas neparastas rotaļlietas un dizaina priekšmeti no Itālijas un Vācijas. Veikaliņā lelles var arī pasūtīt, bet tuvākajā laikā būs nopērkami komplekti ar materiāliem, kas ļaus pašiem pagatavot savu īpašo lelli.
Nelielu daļiņu no veikala piedāvājuma šobrīd iespējams apskatīt šeit: http://lellumuzejs.wordpress.com/veikala-piedavajums/
Veikala adrese: Teātra iela 3 ; Darba laiki : P- brīvs , O.-P.-  11:00-18:00 , S., Sv.-11:00-17:00
 

Reklāma
Reklāma