4. septembrī futbola mācību diena

4. septembrī no 15:00 S/N Arkādija futbola laukumā ar dažādām aktivitātēm un konkursiem tiks organizēta Futbola mācību diena. Ierasties aicināti visi bērni, jaunieši, viņu vecāki un citi futbola spēles cienītāji.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Uzsverot sporta un izglītības lomu katra cilvēka personības attīstībā, 4. septembrī sporta namā Arkādija tiks organizēta Futbola mācību diena. Pasākuma dalībniekiem būs iespēja pārbaudīt savas zināšanas un tikt pie balvām futbola erudīcijas un veiklības uzdevumu konkursos, iepazīties ar futbola treneriem, izmēģināt treniņu uzdevumus, kā arī pašiem uzspēlēt futbolu.

"Arvien biežāk mūsdienu futbolā ar labiem fiziskajiem dotumiem un talantu vien ir par maz. Futbolistam jāmāk racionāli domāt, pieņemt svarīgus lēmumus, jāsaprot taktika, un viņa ikdienu caurvij vēl daudz citu lietu, kas neizglītotam cilvēkam sagādā grūtības. Laiks, kad bija jāizvēlas skola vai sports ir beidzies. Mūsdienās ir jāizvēlas abi divi skola un sports!" par pasākuma galveno ideju stāsta viens no pasākuma organizatoriem Emīls Latkovskis.

Latvijas Universitātes futbola zinību teltī pasākuma apmeklētāji tiks aicināti piedalīties dažādos futbola mācību priekšmetos, uzdevumos un prāta spēlēs. Paralēli tam notiks dažādu futbola uzdevumu sacensības. Jaunākajiem (4 līdz 10 gadīgajiem) futbolu spēlēt gribētājiem būs iespēja iepazīties ar treneriem, izmēģināt dažādus treniņu uzdevumus un pieteikties treniņiem Futbola skolā Metta, izmantojot īpašo 4. septembra piedāvājumu pirmais mēnesis bez maksas.

Pasākuma dalībniekiem būs iespēja klātienē noskatīties Latvijas futbola 1. līgas spēli starp FS Metta/Latvijas Universitāte un FK Tukums 2000/TSS. Atbalstot mājinieku futbola komandu FS Metta/LU, pasākuma dalībnieki tiek aicināti ierasties zaļas un baltas krāsas tērpos. Zaļā krāsa simbolizē dzīvīgumu, attīstību un izaugsmi, bet baltā krāsa dvēseles tīrību, labestību un sirsnību, lieliski sasaucoties ar pasākuma kopējo noskaņu. Oriģinālākie zaļi-baltā tērptie futbola draugi tiks pie speciālām balvām!

KAD: 4. septembrī, 15:00 - 20:00
KUR: S/N Arkādija futbola laukums, Uzvaras bulvāris 10
DALĪBNIEKI: meitenes un zēni, lieli un mazi
APĢĒRBS: sportisks apģērbs (ieteicams zaļš un balts)
DALĪBAS MAKSA: bezmaksas
PASĀKUMA MOTO: ģimene
futbols izglītība

Vairāk informācijas:
www.fsmetta.lv
www.draugiem.lv/futbolamacibudiena

 

Reklāma
Reklāma