Atpūta divvientulībā. Pasākumu TOP 4

Ja vien mazos vai lielos bērnus var kādam atstāt pieskatīšanā, vecāki ar izsprukt un baudīt dažādus dvēseli un garu pacilājošus pasākumus — caurvītus ar mākslu, erotisku piedzīvojumu un terapiju vienlaikus...

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pelagejas koncerts Dzintaru koncertzālē
Piektdienas (27. augusta) vakaram tā ir īsta pērle, ko nevajadzētu atstāt bez ievērības. Pasākuma organizatori apgalvo, ka "tā ir mūzika, ko nav standartizējušas konservatoriju muzikālās doktrīnas, mūzika, kurā pirmatnējas dzīvības balsī sasaucas stihisks zemes, upes un meža spēks. To nav iespējams pierakstīt nošu rakstā, jo tas būtu tāpat kā mēģināt ietērpt notīs zāles smaržu vai sasilušas koka grīdas iečīkstēšanos lauku mājā. Tā ir pavisam citāda lielās kaimiņvalsts mūzika, ne tāda, kādu esam pieraduši dzirdēt radiostacijās un TV kanālos. Apbrīnojami valdzinošā manierē viņa izdzied gan krievu tautasdziesmas, gan maģiskas auras apvītus senslāvu rituālos dziedājumus, ko īpaši košus dara vērienīgas ģitārroka partijas un psihodēliski šamaniski ritmi, paņemot savā varā skatītājus no pirmās līdz pēdējai koncerta minūtei."
Vairāk lasi: www.makroconcert.lv

Rojā — Senās uguns nakts
Kamēr vēl vasaru var mēģināt noķert aiz astes, var šmaukt uz Roju, jo tur sestdienas vakarā — Senās uguns nakts, kad tiks iedegta ugunsskulptūra — Astoņkāja dārzs, palaisti gaismas baloni, dziedās aktieris Jānis Paukštello un pēc pasākuma var palikt uz diskotēku kā tīņu gados...
Vairāk lasi: www.roja.lv

Jūrmalā — Tango Sun Festival
Karstasinīgi un jutekliski var pavadīt laiku Jūrmalā, jo no 27. līdz 29.augustam Baltic Beach Hotel notiks Tango Sun Festival — 3.starptautiskais Argentīnas tango festivāls ar meistarklasēm pie izcilajiem pasniedzējiem Ricardo Barrios un Laura Melo (Argentīna), Leandro Furlan un Gaia Pisauro, Salvador un Ilona Rios (Vācija), kā arī Aigara Stirnas un Gintas Opmanes (Latvija). Festivālā notiks trīs milongas ar pasniedzēju šoviem, mūziķiem "Undertango" (Latvija), DJ Gaia (Vācija), DJ Salvador (Vācija), DJ Kristian (Somija) and DJ Evaldas (Lietuva).
Vairāk lasi: www.tangosunfestival.lv

DikļosTango balādes
Dikļu pils Klēts zālē svētdienas pēcpusdienā plkst. 16 — Lailas Saliņš vieskoncerts. Amerikā dzīvojoša latviešu dziedātāja, mecosoprāns Laila Saliņš sagatavojusi interesantu un savdabīgu koncertprogrammu Tango balādes. Programma veido klasiskā dziedājuma, instrumentālās mūzikas  un teātra mākslas sintēzi — vārdu sakot jauna un ineteresanta pieredzi gan Latvijas mūzikas un teātra profesionāļiem, gan skatītājiem.
Te arī seko īpašais piedāvājums tiem, kas izmukuši no rutīnas un grib pabaudīt divvientulību... Ja vien nav žēl par abiem noziedot Ls 75, tad ir iespēja saņemt gan 2 biļetes uz koncertu Tango balādes, nakšņot divvietīgā pils istabā, saņemt sagaidīšanas dzērienu, baudīt gan vakariņas terasē, gan brokastis, peldēt baseinā un apmeklēt džakuzi, saņemt ekskursiju pa pili. Savukārt, ja nav žēl maksāt Ls 120, tad visiem iepriekšminētajiem labumiem klāt nāk ekskluzīva iespēja pirms izrādes apgūt tango dejas pamatus profesionālu pasniedzēju vadībā 2 stundu garumā.
Vairāk informācijas: http://diklipalacehotel.com
 

Reklāma
Reklāma