Jaunās sezonas atklāšana Daugavpils teātrī

Daugavpils teātris jauno pirms jubilejas 89. sezonu atklās 27.augustā plkst.18.30 ar izrādi Klepernīku pogosta zvaigzne — pēc Kristīnes Jokstes lugas motīviem — režisora Harija Petrocka skatījumā!

Ilustrators: Jānis Beķeris. Citus krāsojamos zīmējumus skaties sadaļā Rotaļas bērniem

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ilustrators: Jānis Beķeris. Citus krāsojamos zīmējumus skaties sadaļā "Rotaļas bērniem"

Lugas Klepernīku pogosta zvaigzne pirmiestudējums notika 2010.gada 14. maijā, kurā darbojās un joprojām darbosies Daugavpils teātra spožākais aktieru zieds: Alda krastiņa, Ivars Brakovskis, Līga Korlaša, Māris Korsiets, Karina Lučiņina, Ritvars Gailums, Kristīne Veinšteina, Egils Viļumovs, Inese Ivulāne, un mūzika, ko spēlēs grupa Patrioti.lg.
Šīs sezonas sākumā gaidāms daudz jaunu pārsteigumu.  Sezona solās būt krāšņa un daudzveidīga, gan latviešu, gan krievu trupā tiks iestudētas  jaunas izrādes, kā arī atjaunoti vairāki jau iepriekš izrādīti iestudējumi.

Sezonas pirmā pirmizrāde Daugavpils teātrī  būs Olivereto. Pats Jānis Peters un maestro Raimonds Pauls pielikuši savu roku, lai taptu jaunais iestudējums, un tas gaidāms septembra otrajā pusē!

Rudenī  Daugavpils teātra skatītaji varēs noskatīties  pirmizrādi Pērku jūsu vīru, kuras scenārija autors ir pazīstamais Krievijas satīriķis un komiķis Mihails Zadornovs.
Visjaunākos skatītājus priecēs H.K.Andersena pasakas Nāriņa, kuras pirmizrāde tiek plānota oktobra vidū.

Taču vēl līdzās jaunās sezonas sākumam teātris sniegs vairākas viesizrādes Latgalē un Rīgā, rādot pagājušās sezonas labākos iestudējumus — Klepernīku pogosta zvaigzne, Ģimenes skandāls u.c.

Viens no sezonas centrālajiem notikumiem būs iespēja beidzot ieraudzīt Vienības namu pēc renovācijas visā tā krāšņumā. Renovētās fasādes atklāšanas svinības gaidāmas 2010.gada 17. septembrī, kuras tiks pienācīgi sagaidītas ar kādu pirmizrādi!

Daugavpils teātri neaizmirst tuvākie kaimiņi un bieži vien ierodas ciemos, ar kādu labu izrādi, opereti vai mūziklu!

Jaunās sezons sākumā Daugavpils teātris saviem skatītājiem piedāvās unikālu iespēju gūt pozitīvu emociju devu izrādē — Irīna Muravjova vodeviļā Sievaintrigante (Krievija), kura joprojām ir emocionāla un enerģiska, modra un apburoša.

Septembra beigās tiek gaidīti seni draugi no Daugavpils sadraudzības pilsētas Vitebskas (Baltkrievija), jo uz pasaules nav nekas labāks par draudzību, un to mums pierādīs baltkrievi — Jakuba Kolosa Vitebskas Nacionālā Akadēmiskā teātra izrādē Šagal...Šagal....


Mīļie skatītāji, dārgie kolēģi, draugi, paziņās un radi, Jūs, tiekat mīļi aicināti uz Daugavpils teātra 89. sezonas atklāšanas svētkiem, līdzi ņemot labu prātu un pozitīvo noskaņojumu!
Turklāt jau no augusta biļetes uz teātra izrādēm var iegādāties interneta mājas lapā www.dteatris.lv, Daugavpils teātra kasē vai Biļešu paradīzes internetveikalā www.bilesuparadize.lv visā Latvijā!

Reklāma
Reklāma

Ieviešot šo pakalpojumu Daugavpils teātris cer uz ērtāku, ātrāku un mūsdienīgāku iespēju iegādāties biļetes. Skatītāji jauno pakalpojumu varēs izmantot, lai rezervētu un piereģistrētu vēlamo vietu skaitu, apmaksātu pasūtījumu un izdrukātu pakalpojuma apstiprinājumu. Pirms izrādes ar izdrukāto pasūtījuma apstiprinājumu būs jādodas uz Daugavpils teātra biļešu kasi, kur tiks pārbaudīta  izdruka.
 
Biļešu iepriekšpārdošana teātra kasē, tālr.: 65426520 vai www.bilesuparadize.lv.