Eirovīzija meklē latvisku ģimeni!

Latvijas Televīzija izsludina pieteikšanos akcijai, kurā ikviena ģimene var pretendēt uz unikālu iespēju — kļūt par simbolisku Latvijas vēstnieci šīgada Eirovīzijā! Iespējams, tieši jūs tiksiet iemūžināti sižetā, ko redzēs daudzmiljonu auditorija!
 

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Mazāk nekā divi mēneši mūs šķir no Eirovīzijas starptautiskā dziesmu konkursa, kurā Latviju pārstāvēs AISHA ar Jāņa Lūsēna dziesmu ar Guntara Rača vārdiem What For?
Jau otrdien, 20. aprīlī, Latvijā ieradīsies Norvēģijas TV filmēšanas grupa, lai realizētu divus konkrētus uzdevumus.
Pirmais — tiks filmēta epizode, kur AISHAS fani pauž atbalstu savas valsts pārstāvei. Šīs epizodes filmēšanā Latvijas Televīzija plāno iesaistīt AISHAS fanus.
Savukārt otra uzdevuma īstenošanā lūgsim iesaistīties visus skatītājus (tātad — arī visas mammas, tētus, bērnus un mazbērnus) Latvijā!

Norvēģijas TV vēlas sameklēt tipisku Latvijas ģimeni, kurai Eirovīzijas skatīšanās kļuvusi par ikgadēju tradīciju.


Proti, Norvēģijas TV vēlas sameklēt tipisku Latvijas ģimeni, kurai Eirovīzijas skatīšanās kļuvusi par ikgadēju tradīciju, un kura, skatoties konkursu, savas valsts pārstāvim jūt līdzi no sirds — dzied un dejo, tur īkšķus, tātad, visdažādākajos veidos iesaistās procesā...
Tāpēc, mīļās mammas un tikpat mīļie tēti, Latvijas Televīzija izsludina pieteikšanos akcijai, kurā ikviena ģimene var pretendēt uz unikālu iespēju — kļūt par simbolisku Latvijas vēstnieci šīgada Eirovīzijā! Iespējams, tieši jūs tiksiet iemūžināti sižetā, ko redzēs daudzmiljonu auditorija!

Ja vēlaties piedalīties šajā akcijā un kļūt par Eirovīzijas ģimeni, pievērsiet uzmanību atlases priekšnoteikumiem:
1. Jūsu ģimenes portretu var veidot visas paaudzes: mamma, tētis, bērni, vectētiņš, vecmāmiņa, ģimenes draugi, kā arī ģimenes mīluļi — suns, kaķis, trusis un pat, iespējams, zivtiņas akvārijā!
2. Eirovīzijas dziesmu konkursa skatīšanās Jums nozīmē ģimenes kopābūšanas svētkus vai draugu pulcēšanos, turklāt konkursa skatīšanās laikā nevairāties ne dziedāt, ne dejot, ne arī kā citādi paust atbalstu konkursa dalībniekiem — turēt īkšķus par savējiem, ļauties īstai fanošanai un labu panākumu gadījumā lēkāt pa dīvānu:)!
3. Jūs dzīvojat Rīgā vai kādā no Rīgas mikrorajoniem, un jūsu rīcībā ir gana plašas telpas, lai pietiktu vietas augšminētajai kaismīgai fanošanai par Eirovīziju.
4. Otrdien, 20. aprīlī, no plkst. 12:00 līdz 18:00 esat gatavi ziedot laiku, lai savās mājās to visu demonstrētu Norvēģijas TV filmēšanas grupai.

 

Reklāma
Reklāma

Mīļās mammas, tēti, bērni un mazbērni! Ja šie nosacījumi jums ir pieņemami, līdz piektdienai, 16. aprīlim, uz e-pastu eirovizija@ltv.lv sūtiet savu pieteikuma vēstuli ar nelielu aprakstu par sevi un to, kādas ir jūsu ģimenes tradīcijas, skatoties Eirovīzijas dziesmu konkursu. Pievienojiet aprakstam arī savu ģimenes foto un, protams, savu tālruņa numuru, lai ar jums varētu sazināties!