Objektu izrāde bērniem no 4 gadu vecuma

Lielu skatītāju mīlestību un teātra kritiķu atsaucību ir guvusi februārī pirmizrādi piedzīvojusī objektu izrāde Vasaras sala. Uz izrādi aicināti skatītāji no četru gadu vecuma, kuriem patīk vērot un saskatīt dabā sastopamo lietu dažādību, spēlēties ar ikdienišķām lietām un būvēt savas sapņu pasaules.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Izrādes radošā komanda — Krista Burāne, Mārtiņš Eihe, Juta Vanaga, Kristīne Vītola un Egons Kronbergs izrādes centrālajai darbības vietai un arī tēlam — kādai mazai salai, piešķīruši bērnībā piedzīvotās emocijas un sajūtas. Līdzās salas pastāvīgajiem iedzīvotājiem dzīvniekiem un putniem, vasarās tur ciemojas arī maza meitene, viņas vecāmamma un vienmēr darbos iegrimušais tētis. Ko viņi visi tur dara? Vienkārši dzīvo! Kā? Nāciet, skatieties un piecdesmit minūtes nedomājiet par ziemu!


Skatītāju komentāri pēc izrādes:
“Šodien viena no vakardienas mazajām skatītājām sāka rītu ap galdu sasēdinot visus savus spilvenus un riktējot brokastis! Trāpīts desmitniekā!”;

“Gāju skeptiska, bet tiešām iesaku. Bērns pēc tam visu vakaru spēlējās ar spilveniem.”

"Es atkal varēju paskatīties uz pasauli ar sava dēla acīm. Un mans mazulis atkal parādīja, ka jūt un saprot vairāk nekā es dažkārt iedomājos aiz savas steigas un paviršības"

"Biju ar savu 6gadīgo:) Milzīgs prieks,ka saņēmos atrast to pagalmu un vēl ilgi bija ar meitu,ko runāties un mājās darīties. Tiešām laba izrāde un būtu žēl,ja tā arī paliktu nezināma. Būtu 'īstā'' teātrī — grāvējs bērnu izrādēm!”

Izrādes notiek Ģertrūdes ielas teātrī Ģertrūdes ielā 101. a  
12.03 plkst. 19.00
13.03 plkst. 13.00 un 15.00
14.03 plkst. 15.00
19.03 plkst. 19.00
20.03 plkst. 13.00 un 15.00
21.03 plkst. 15.00

Reklāma
Reklāma


Biļetes nopērkamas www.bezrindas.lv, galerijā Istaba un pirms izrādes. Biļešu cena bērniem, studentiem, pensionāriem — 3 Ls, pieaugušajiem — 5 Ls. Ģimenes biļete diviem pieaugušiem un vienam vai diviem bērniem — 12 Ls.
Izrādei tapt palīdzēja VKKF, Latvijas Jaunā teātra institūts un United Intimacy.
Tuvāka informācija par izrādi Vasaras salawww.nomadi.lv