Uz SPA ar visu ģimeni! Pieredzes stāsts

Patīkams pārsteigums mūsu ģimenei bija Baltic Beach Hotel aicinājums uz SPA procedūrām ierasties kopā ar visiem bērniņiem! Turklāt — par, manuprāt, ļoti draudzīgām cenām.
 

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Līdz šim SPA man asociējās ar sievietes relaksāciju vai pāra romantiku, pie tam — kā diezgan ekskluzīvu un attiecīgi dārgu pasākumu. Bet nu, izmantojot Baltic Beach Hotel plašo piedāvājumu, uz SPA devāmies visa ģimene — māmiņa, tētis un divi bērni — vienu un četrus gadus veci. Piebildīšu, ka līdz šim mēs nekad nebijām apmeklējuši SPA.


Protams, ko vērts ir tētim un mammai izbaudīt romantiku divvientulībā, un fantastiski ir sievietei izrauties no ierastās ikdienas, pilnībā nododoties skaistumkopšanas un relaksācijas procedūrām. Un tomēr — kamēr bērni tik mazi, mēs izvēlamies tādus izklaides un atpūtas veidus, kur iespējams doties kopā ar mazajiem.

Pievērs uzmanību īpašajiem piedāvājumiem!
Kādā darba dienas rītā ieradāmies Baltic Beach Hotel. Mūs mīļi sagaidīja, no tiesas priecājoties par mazajiem SPA apmeklētājiem. Četrgadniekam Klāvam tika sarūpēts viņa augumam atbilstošs halātiņš un čībiņas. Mūs pat izveda nelielā ekskursijā pa trīs stāvus plašo SPA, izrādot, kur ir lielais, ar jūras ūdeni pildītais baseins, kur sniega istaba, lai pēc pirts varētu ierīvēties, āra džakuzi, kas darbojas arī ziemā, Lauku sētu , ko var īrēt ballītēm utt. Baltic Beach Hotel sevi dēvē par lielākajiem Baltijā, un man nav pamata tam neticēt!

Vaicājot par cenām un iespējām, mums ieteica allaž apjautāties, vai tieši šobrīd nav aktuāls kāds Day Spa piedāvājums vai akcija. Cenu ietekmē arī nedēļas diena, kurā esat ieplānojuši doties uz SPA. Piemēram, no pirmdienas līdz ceturtdienai apmeklējums ūdens relaksācijas zonā Flamingo šobrīd vienam pieaugušajam maksā Ls 5, savukārt bērniem — Ls 3. Un noteikti jūs varat lūgt, lai jums palīdz sastādīt SPA apmeklējuma programmu!


Masāža gan mammai, gan bērniņam
Tātad vispirms mums bija paredzēts apmeklēt ūdens relaksācijas zonu Flamingo — pirtis un baseinus, kur mierīgā gaisotnē dzerot zaļo tēju, pavadījām pusotru stundu. Klāvs par savu baseinu pasludināja džakuzi. „Man te ir tikai līdz krūtīm!” puika gandarīts paziņoja un atteicās no ūdens kāpt ārā pat tad, kad aicināju viņu sev līdzi uz masāžu. Jā, masāžu piedāvāja arī puikam! Proti, mēs gulētu uz blakus kušetēm, un mūs katru masētu sava masierīte. Es kā mamma šo iespēju ļoti novērtēju – mamma ar visu bērnu var ierasties uz dažādām skaistumkopšanas procedūrām — arī uz frizētavu, manikīru u.c. —, un nav jābaiļojas par to, ka mazajam būs garlaicīgi, jo par viņa izklaidi ir padomāts. Ja bērns negrib iet uz masāžu, viņš var pavadīt laiku rotaļu istabā.

 

Reklāma
Reklāma


Skābekļa kokteilis
Vēl mums piedāvātajā procedūru klāstā ietilpa sāls istabas apmeklējums un skābekļa kokteiļi! Apjautājos, ko tādi skābekļa kokteiļi labu dara? Izrādās, šis īpašais kokteilis nostiprina imunitāti, uzlabo koncentrēšanās spējas, atmiņu, noņem stresu, tas pat aizkavējot novecošanās procesus. Kokteilis esot īpaši ieteicams cilvēkiem, kuri ikdienā strādā aktīvu intelektuālo darbu, daudz laika pavada birojā vai slēgtā, maz vēdināmā telpā. Tas palīdz efektīvi cīnīties ar migrēnu, reiboņiem, galvassāpēm un bezmiegu. Skābekļa kokteilis stiprina sirdi, noņem stresu un stabilizē nervu sistēmu.

Ir pieejams gan elpojamais, gan dzeramais skābekļa kokteilis. Bērniem vairāk patiks dzeramais kokteilis, kas tiek sagatavots ar dažādām augļu sulām.
Viena kokteiļa cena: Ls 1,00
Elpojamais skābekļa kokteilis: Ls 5,00

Sāls istaba
Tas tik mums bija brīnums! Sāls istabā izskatās gluži kā sāls alās – griesti, sienas un grīda ir no sāls. Dēls Klāvs ierosināja tēlot, ka esam sniega mājā! Lūk, ko uzzinājām par sāls istabu: unikālā sāls un mikroklimata istaba veicina visa organisma attīrīšanos un atjaunošanos, noņem uzkrāto stresu un nogurumu. Procedūras sāls istabā rekomendē, lai ārstētu elpošanas ceļu slimības (hroniskas iesnas, adenoīdus, hronisku faringītu), plaušu slimības (bronhītu, astmu), ādas slimības (ekzēmu, psoriāzi, alerģisku dermatītu, neirodermatītu) un profesionālās slimības. To iesaka apmeklēt smēķētājiem un cilvēkiem, kas strādā putekļainās vai slikti vēdināmās telpās, vai arī telpās, kur ir kondicionēts un pārāk sauss gaiss. Sāls istabu iesakām apmeklēt arī bērniem ar vāju imunitāti, diatēzi, alerģiju, bronhiālo astmu u. c. slimībām.
Apmeklējums pieaugušajiem: Ls 5,00
Apmeklējums bērniem: Ls 3,00


Kad dienas beigās dēlam jautāju, kas viņam šodien vislabāk patika, viņš teica — mans baseins. Un Innas tante (SPA centra vadītāja). „Vai mēs pie viņas aizbrauksim vēl?” mums apvaicājās dēliņš.