Martā Dailes teātris viesosies Liepājā un Ventspilī

Martā Dailes teātris ar izrādi Siseņi viesosies Liepājas teātrī, bet traģikomēdiju Līnenas skaistumkaraliene spēlēs Ventspils teātra namā Jūras vārti.

Skats no Dailes teātra izrādes Līnenas skaistumkaraliene.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Skats no Dailes teātra izrādes "Līnenas skaistumkaraliene".

3. martā plkst. 19.00 Biļanas Srbļanovičas traģikomēdiju Siseņi varēs noskatīties Liepājas teātrī. Režisora Mihaila Gruzdova iestudētā serbu dramaturģes luga ir viena no populārākajām un skatītāju visvairāk apmeklētajām Dailes teātra izrādēm, kas pulcē spožu aktieru ansambli - uz Liepāju dosies Rēzija Kalniņa, Ivars Auziņš, Artūrs Skrastiņš, Kristīne Zadovska, Nora Anna Geidmane, Indra Briķe, Harijs Spanovskis, Juris Strenga, Juris Bartkevičs, Aivars Siliņš un Ilze Vazdika.
Biļetes var iegādāties Liepājas teātra un Biļešu Paradīzes kasēs, to cena no 5 līdz 10 latiem.

20. martā plkst. 16.00 Ventspils teātra namā Jūras vārti tiks rādīta Mārtina Makdonas traģikomēdija Līnenas skaistumkaraliene, kas būs pēdējā šī Mihaila Gruzdova iestudējuma izrāde. Līnenas skaistumkaraliene ir izcila traģikomēdija par mātes un meitas mīlestību un naidu, kas ātri pārvēršas viens otrā. Ventspilī to izspēlēs Mirdza Martinsone, Ilze Vazdika, Juris Kalniņš un Gints Grāvelis.
Biļetes nopērkamas Ventspils teātra nama „Jūras vārti” kasē.

Kamēr Dailes teātris viesosies Liepājā, 3. martā plkst. 19.00 Marka Kamoleti komēdiju Pidžama sešiem Liepājas teātris rādīs Dailes teātrī. Režisors Rolands Atkočūns iestudējumu nosaucis par „garnējumu franču gaumē”, kas lieliski raksturo izrādē notiekošo - uz skatuves tiek savērpts īsts kaislību virpulis. Iestudējumā attēlots asprātīgs, negaidītu un smieklīgu notikumu pilns vakars kādā tipiskā franču ģimenē. Lomas atveido Edgars Pujāts, Jūlija Ļaha, Egons Dombrovskis, Inese Kučinska, Kaspars Gods un Signe Ruicēna.
Biļetes iespējams iegādāties Dailes teātra un Biļešu paradīzes kasēs, to cena no 4 līdz 10 latiem.
 

 

/REKLĀMAS PROJEKTS/

Reklāma
Reklāma