Romantika dažādos veidos atrodama vienuviet

Iespējams, ka Valentīna dienas tuvošanās nostādījusi grūtas izvēles priekšā – varbūt apmeklēt teātra izrādi vai balli, varbūt doties uz restorānu, varbūt kaut kur aizbraukt, varbūt uzdāvināt otrai pusītei masāžu vai romantisku vannu, varbūt nedarīt neko? Šīs dažādās vēlmes šogad iespējams īstenot vienuviet – Dikļu pilī.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Valentīna dienai veltītā programma Dikļu pilī sāksies jau 12.februārī ar muzikālo teātra izrādi Dancis pa trim, 13.februāra vakarā mīlestības gaisotnē noritēs Rožu balle, bet 14.februārī Dikļu pils restorāns gaidīs uz romantiskām brokastīm, pusdienām, pēcpusdienas kafiju un vakariņām. Dikļu pils viesnīcā romantiskas atpūtas programmas ar nakšņošanu un SPA procedūrām par īpašu cenu būs iespēja baudīt ne tikai Valentīna dienā, bet jau sākot no janvāra līdz pat aprīlim. 

Divatā uz Danci pa trim 
Muzikālajā izrādē Dancis pa trim Lāsma Kugrēna, Aīda Ozoliņa un Voldemārs Šoriņš atveido trīs kursabiedrus, kas atkal satiekas pēc trīsdesmit gadiem. Viena pelēka lauku pele, otra kursa puišu aplidota un apbrīnota. Un viņš – spožs kā saule un nesasniedzams kā zvaigznes. Daudz kas ir mainījies, bet ir kas tāds, kas nāk līdzi no tiem tālajiem laikiem. Lugā skarti vairāki cilvēciski būtiski jautājumi. Vai var upurēt jūtas pienākumam? Vai darbs var būt svarīgāks par savstarpējām attiecībām? Vai iespējams nesāpīgi izmainīt dzīvi? Vai pieradums nav arī pienākums? Vai mīlestība ir postošs vai ārdošs spēks? Vai laimi var iekarot? Vai neesam pārāk virspusēji otra cilvēka vērtējumos? Starp šiem un citiem jautājumiem tad arī maldās izrādes varoņi. Katrs ar savu dzīves nastu padusē. Un nu aizelsušies sēž katrs uz sava celma. Kurš pirmais celsies? Un vai celsies?

Izrāde notiks 12.februārī plkst. 19:00 Dikļu pils Klēts zālē. Biļetes var iegādāties Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās un Dikļu pilī (cena 8 – 12 Ls). Dikļu pils piedāvā īpašu programmu ar nakšņošanu Divatā uz Danci pa trim par 75 latiem: divas biļetes uz izrādi, nakšņošana divvietīgā pils istabā, vakariņas Dikļu pils restorānā 30 latu vērtībā, brokastis, rīta peldbaseina un džakuzi apmeklējums, sagaidīšanas dzēriens un pils apskate.

Rožu nakts burvība
13.februāra vakarā Rožu balle Dikļu pils Klēts zālē ļaus baudīt dejas grupas Limuzīns pavadībā, tango paraugdemonstrējumus un pamatsoļu apmācību, mīlas dziesmas kamerkora Kaķi izpildījumā, romantisko mirkļu iemūžināšanu fotosalonā, rotaļas, konkursus un pārsteigumus.

Balles sākums plkst. 21:00. Ieejas kartes par 10 latiem var iegādāties Dikļu pilī. Cenā iekļauta ieejas maksa un uzkodas. Dikļu pils piedāvā īpašu programmu ar nakšņošanu Rožu nakts par 53 latiem divām personām: Rožu balle, galdiņš diviem ar uzkodām, nakšņošana divvietīgā pils istabā 13. februārī ar vēlo izrakstīšanos 14. februārī, sagaidīšanas dzēriens, pils apskate, rīta peldbaseina un džakuzi apmeklējums, brokastis istabā vai restorānā.

Garās brīvdienas ar teātri un balli
Ja ir vēlēšanās nesteidzoties izbaudīt romantiku vairāku dienu garumā, apmeklējot gan teātri, gan balli un nakšņojot pilī, tad piemērots būs Dikļu pils īpašais piedāvājums Padejosim?, kurā iekļauta nakšņošana divvietīgā pils istabā divas naktis un vēlā izrakstīšanās 14.februārī, divas biļetes uz teātra izrādi Dancis pa trim 12.februārī plkst. 19:00, divas biļetes un galdiņš diviem ar uzkodām Rožu ballē 13.februārī plkst. 21:00, sagaidīšanas dzēriens, pils apskate, rīta peldbaseina un džakuzi apmeklējums, brokastis 13. februārī restorānā un 14. februārī – istabā vai restorānā pēc izvēles. Īpašā piedāvājuma cena divām personām ir 98 lati.

Saldi, silti, pikanti, romantiski
14.februārī Dikļu pils restorānā šefpavārs Valters Zirdziņš rūpēsies par pārsteigumiem visas dienas garumā – romantiskām brokastīm, īpašu pusdienu piedāvājumu, pēcpusdienas kafiju, pašu ceptām kūkām un tortēm Dāmu salonā un izsmalcinātu Valentīna dienas vakariņu ēdienkarti.

SPA lutināšana
Jau sākot ar janvāri līdz pat aprīļa beigām Dikļu pils par īpašu cenu piedāvā romantiskas SPA atpūtas programmas ar nakšņošanu – Kleopatra, Šarlotta un Gustavs un Annas un Jakoba mīlestības diena.
Atpūtas programmas Kleopatra ietvaros pāriem tiek piedāvāta nakšņošana romantiskā pils istabā, baudot Kleopatras vannu, augļus un dzirkstošo vīnu. Arī brokastis no rīta tiek pasniegtas istabā. Atpūtas programmas cena divām personām ir 50 lati.
Nakšņošanu pilī un dažāda ilguma rožu SPA rituālus ietver atpūtas programmas Šarlotta un Gustavs un Annas un Jakoba mīlestības diena. Šo atpūtas programmu laikā pāris kopīgi var izbaudīt tādās procedūras kā kāju peldi, rožu pīlingu, rožu ietīšanu un rožu masāžu ķermenim, rožu vannu un rožu procedūru sejai. SPA procedūru ilgums ir divas vai trīs ar pusi stundas un cena 100 vai 160 lati – atkarībā no izvēlētās atpūtas programmas.

Uz slidām un kamanās 
Kamēr ļaus laika apstākļi, slidotājus gaidīs Dikļu pils dīķa gludais ledus. Ņemiet līdzi savas slidas vai dažas dienas pirms iecerētās slidošanas sazinieties ar Dikļu pili, lai Jums tiek sagādātas nepieciešamā izmēra slidas no nomas.
Ainavisko Dikļu pils apkārtni iespējams apskatīt, vizinoties zirga viltās kamanās vai, kad sniegs jau būs nokusis, ratos. Brauciens ilgst apmēram vienu stundu un maksā 30 latus. Maksimālais cilvēku skaits pajūgā ir četri.
Vizināšanās zirga pajūgā (ratos vai kamanās), pirts kompleksa apmeklējums un nakšņošana Dikļu pilī apvienota atpūtas programmā Kā vecā kino filmā, kuras cena divām personām ir 80 lati, bet ģimenēm ar diviem bērniem – 116 līdz 132 lati.

Nobeigumā jāatzīst, ka rakstā sniegts vien ieskats par dažādajām iespējām Dikļu pilī, bet vairāk informācijas atradīsiet mājas lapā www.diklupils.lv. Dikļu pils, kur šogad vienuviet atrodamas daudzas un dažādas romantikas iespējas, varētu būt īstais risinājums tiem, kam grūti izlemt, kāds būtu labākais Valentīna dienas pavadīšanas veids – teātris, balle, restorāns, neliels ceļojums, SPA vai vairāku variantu apvienojums.


Informāciju sagatavoja: Zane Kalniņa, pils@diklupils.lv, 64207480
 

Reklāma
Reklāma