Tev noteikti jāredz izrāde VILKS!

Vēl tikai 13. decembrī mazajiem skatītājiem un viņu vecākiem ir lieliska iespēja iepazīt meža junkuru – pelēcis latviešu tautas folklorā caur dziesmām, valodas spēlēm, rotaļām, mīklām, pasakām un košiem dzīvajiem zīmējumiem teātra izrādē VILKS.

Izrādes VILKS publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Izrādes "VILKS" publicitātes foto.

„Gleznojumi, kas top izrādes laikā, ik brīdi dod videi jaunu krāsu un dekorācija pieņemas spēkā līdz pat izrādes beigām. Tas, ka izrādē glezno profesionāla jaunā un talantīgā gleznotāja Anda Lāce, rada papildus vērtību, jo vilkšanas rezultātā rodas ne vairs dekorācijas, bet suverēni mākslas tēli,” tā Inga Šteimane par izrādi VILKS

Izrādi VILKS ir radījuši un spēlē četri mākslinieki no dažādām jomām. Režisors un mūziķis Varis Klausītājs aktīvi darbojas Karaliskajā improvizācijas teātrī. Talantīgā jaunā gleznotāja Anda Lāce veidojusi scenogrāfiju vairākām teātra izrādēm, taču tieši izrādē VILKS skatītājiem ir brīnišķīga iespēja redzēt Andu darbojamies uz skatuves kopā ar aktieriem un veidojot milzīgu sienas gleznojumu. Aktieris Gundars Grasbergs šobrīd pamatā strādā Latvijas Nacionālajā teātrī, taču ir darbojies gan teātrī United Intimacy, gan Valmieras drāmas teātrī, kā arī spēlējis ekscentriskajā aktieru ansamblī Regīna un pirms trim gadiem ieguvis Spēlmaņu nakts titulu Gada labākais jaunais skatuves mākslinieks. Latvijas Nacionālā teātra aktrise Marta Grase izrādē VILKS iejūtas gan vilcēna, gan jēriņa lomā un ved bērnus jautrās rotaļās.

Izrāde VILKS notiks 13. decembrī  pašā dienvidū - plkst. 15:00 Ģertrūdes ielā 101a (ieeja no pagalma).

Biļetes Ls 4 un Ls 2 (bērniem, skolēniem, studentiem un pensionāriem)
Īpašs Ziemassvētu piedāvājums grupām/klasēm: pērkot grupu biļetes 10 – 20 cilvēkiem, grupas vadītājam izrāde par brīvu, bet pērkot grupu biļetes no 20 - .. cilvēkiem, VISAI GRUPAI (gan pieaugušajiem, gan bērniem)  biļetes cena 2 Ls un grupas vadītājam izrāde par brīvu.


Biļetes var iegādāties: www.bezrindas.lv un pirms izrādes.


Organizē: Teātris United Intimacy

Informācija par izrādi: http://unitedintimacy.lv

Reklāma
Reklāma