Laiks doties uz leļļu teātri!

Jauno sezonu Latvijas leļļu teātris ieplānojis sākt 4.septembrī ar skatītāju iemīļoto izrādi Un atkal Pifs....

FOTO: Viktorija Kuprijanova, http://www.bernufoto.lv/


Jubilejas sezonā — šī būs nu jau 65. darba sezona! — gan mazie, gan lielie skatītāji saņems savam priekam un vērtējumam vairākas jaunas izrādes. 3.oktobrī pirmizrādi piedzīvos Dainas Strelēvicas izrāde Gudrais zobiņš krievu valodā, scenārija un dziesmu tekstu tulkotājs Vladimirs Novikovs režisors-inscinētājs Māris Koristins.

Novembrī pirmizrāde marionešu komēdijai pieaugušajiem Kazanova, Aleksandra Mindļina scenārijs un režija. Pirmo reizi teātra vēsturē pašu spēkiem ar Leļļu teātra meistaru rokām izgatavotas vairāk nekā 30 marionetes, kas ar mākslinieces Anitas Znutiņas — Šēves gādību būs ietērptas krāšņos tērpos.

Teātra muzeja telpā taps gan jaunas vakara pasaciņas mazuļiem, gan jauna izstāde Eiropas Savienības finansētā projekta Mūsdienīgs muzejs pāri kultūras robežām ietvaros.

Teātra radošais kolektīvs rūpēsies arī par to, lai jubilejas sezona būtu pēc iespējas interesantāka un bagātāka ar dažādiem pasākumiem, kuros bērni varēs piedalīties, pašizteikties un paust savu attieksmi un piederību Leļļu teātrim.

Sevišķu uzmanību teātris jaunajā sezonā pievērsīs izrāžu cenu politikai. Būs izrādes par īpašām cenām, trešdienu “medus stundas”, cenu atlaides skatītāju grupām, daudzbērnu ģimenēm, ģimenēm ar bērniem ar īpašām vajadzībām. Būs arī jauninājumi — “draugu kartes” — noskatoties vairākas izrādes un saņemot uz kartes attiecīgus zīmodziņus, vienu izrādi varēs noskatīties par brīvu.

Informāciju sagatavoja Daina Strelēvica, Latvijas Leļļu teātra sabiedrisko attiecību speciāliste



 

Reklāma
Reklāma